sofia wistam

Sofia Wistams söner Lennox och Texas har vuxit upp – så ser de ut idag

SOFIA WISTAM

Sofia Wistam är mamma till fyra barn. Senaste gången de yngsta sönerna Texas och Lennox syntes i rampljuset var 2019.
Så här ser de ut idag!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”
0:39

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

(0:39)

Slå på ljud

Sofia Wistam, 57, slog igenom med barnprogrammet Soffipropp och sedan dess har karriären gått som på räls. Hon har bland annat varit programledare för Sofias änglar, Naked attraction Sverige och nu senast Stugdrömmar.

Sofia är mamma till fyra barn, sonen Kid, 31, dottern Sindy, 23, och sönerna Texas, 19, och Lennox, 16. Nu har de flesta barnen börjat flytta hemifrån vilket har lett till att Sofia och maken Magnus Wistam, 54, har tagit ett beslut; nämligen att sälja villan på Lidingö.

Sofia Wistam om beslutet med villan

Efter 17 år i huset på Lidingö berättade Sofia nyligen att det är dags för en förändring.

– Vi har två barn hemma och ett ska flytta ut snart och då tänkte vi att det kanske är dags att börja tänka på stan, sa hon till Expressen.

Sofia berättade att de däremot inte kände någon stress med att flytta ut och de räknar med att det kan ta flera år innan villan säljs.

– Det är ett stort projekt att flytta från ett hus till en lägenhet. Just nu sitter jag och tittar ut över vattnet så det känns inte som att vi har någon brådska härifrån just nu, sa hon också och fortsatte:

– Vi har fått två barn i det här huset, så det är både lite nostalgi men också lite pirrigt om det skulle bli en ny fas inne i stan. Det känns mer som att det är roligt med ett nytt kapitel. Det är en ny fas när ungarna flyttar ut, vad händer då?

Så ser sönerna Texas och Lennox ut idag

De två barnen som bott i huset hela sina liv är Texas och Lennox. Eftersom mamma Sofia har varit känd under hela deras liv har de därmed varit i rampljuset under hela sina liv. Men de senaste åren har Texas och Lennox inte fångats på bild.

Senaste gången de sågs till i offentlighetens ljus var år 2019.

SOFIA WISTAM, TEXAS, LENNOX, MAGNUS
Karin Törnblom/TT

Så här ser de ut idag:

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN