Sofia Wistam i tårar – stöttas av Tilde de Paula

Sofia Wistam i tårar – stöttas av Tilde de Paula

Sofia Wistam kunde inte vara med på sjukhuset när hennes son bröt handleden. På Instagram stöttas den ledsna programledaren nu av Tilde de Paula.

Det är inte lätt att vara på alla ställen samtidigt. Sofia Wistam, 50, spelar just nu in en ny säsong av tv-programmet ”Sofias änglar”. Samtidigt, under torsdagen, hamnade hennes son Lennox, 10, på sjukhus efter att ha brutit handleden.

På Instagram skriver Sofia Wistam nu om sitt dåliga mammasamvete och att hon suttit och gråtit i bilen efter att ha fått olycksbeskedet.

”Jag älskar mitt jobb med Sofias Änglar. Men vissa dagar känns lite tuffa. Min son Lennox bröt handleden idag, och jag kunde inte vara med på sjukhuset. Fånigt kanske. Men jag satt och bölade i bilen påväg till dagens inspelning”, skriver hon och fortsätter:

”Pappa Magnus var med och gipsade, så ingen fara jag vet. Men jag känner mig som en urdålig mamma just nu, som bara jobbar och jobbar”.

LÄS MER: Sofia Wistams lillebror får hjälp i “Sofias änglar”

I kommentarsfältet stöttas nu Sofia Wistam av sina följare, som skriver att hon visst är en jättebra mamma. En av de som lämnat fina kommentarer till tv-profilen är Tilde de Paula Eby, 44.

TV4-programledaren skriver att Sofia Wistam är en fantastisk mamma och radar upp alla saker som hon vet att vännen gjort för sina barn genom åren.

”Så många tårar du torkat, blöjor du bytt, matcher du sett, träningar du skjutsat till, badhus du besökt, sår du plåstrat, diskussioner och samtal du tagit, samtal du väntat på, resor du planerat, pokemons du fångat, skratt du bjudit på, läxor du tragglat med, upplevelser du delat, måltider du lagat och känslor du känt… Du är ingenting mindre än en FANTASTISK mamma!”, skriver Tilde de Paula Eby.

Vi hoppas att Lennox kryar på sig och att han och mamma Sofia snart får kramas igen!

LÄS MER: Sofia Wistams son skrämde skiten ur familjen Wahlgren

FRÅN FÖRSTASIDAN