Sofia Wistam i chock efter nakenbilden – starka reaktionen: ”Inte jätteroligt”

Sofia Wistam i chock efter nakenbilden – starka reaktionen: ”Inte jätteroligt”

Sofia Wistam bevisade sig kunna prata på ett oblygt sätt om kön i tv när programledde premiärsäsongen av Naked attraction.
Men när hon får en nakenbild skickad till sig reagerar hon starkt.
– Det var inte jätteroligt, berättar Sofia i senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam.
Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"
0:44

Efter reklamen: Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"

(0:44)

Slå på ljud

I somras hade det kontroversiella dejtingprogrammet Naked attraction premiär i Sverige. Något som fick stort genomslag och faktiskt också genererade rekordsiffror!

Tv-profilen Sofia Wistam, 56, stod för den fantastiska programledarinsatsen och bidrog till att bredda bilden av hur en naken kropp kan se ut.

Under säsongens gång exponerades Sofia för många nakna människor som skyltade med sina intima kroppsdelar. Då uppvisade hon ingen som helst chock över den modiga nakenheten.

Men när hon får en penisbild skickad till sig i privatlivet är historien en annan. Nu berättar hon om de starka känslorna.

Sofia Wistam om att vara naken i tv

I våras, inför premiären av Naked attraction, träffade vi Sofia Wistam på röda mattan vid två olika tillfällen. Vi passade då på att fråga programledaren om förväntningarna och rädslorna kring uppdraget. Hon berättar att hon själv fått frågan om hon skulle kunna tänka sig att ställa upp i programmet.

– Men nej, jag är ju inte så exceptionistiskt lagd och jag känner mig inte så trygg att jag vill stå i tv naken. Men de här människorna som gör det, är superhärliga och jättebekväma med sina kroppar och tycker det här är ett litet äventyr, berättade hon för Hänt då.

Men trots att Sofia inte är någon pryd person, fann hon det lite utmanande att prata på ett naturligt sätt om genitalier i tv.

– Jag funderar på vad jag ska säga. Ska jag kalla det för ”snoppar och snippor” i tv? Det känns kanske lite barnsligt. Just idag lutar jag åt att använda ordet "kön". Det beskriver alla på ett bra och neutralt sätt.

Sofia Wistam i chock efter nakenbilden – starka reaktionen

I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som Sofia driver med vännen Pernilla Wahlgren, 54, berättar hon dock om en situation i privatlivet där hon exponerades för genitalier i en bild föreställande flera manliga kön.

Hon inleder samtalet med att berätta om ett gig hon hade på radiokanalen NRJ nyligen och berättar om programledaren Lotta ”Nyhetslotta” Möller, 32, i programmet NRJ Morgon.

– Hon var på Island och så hade hon fått tips om ett penismuseum där. Då tänker man så där ”Vad konstigt”, men hon gick i alla fall dit. Hon hade fått det rekommenderat och det var massa olika djurkön som var avbildade. Det var inte jätteroligt, berättar Sofia för Pernilla i avsnittet.

Hon fortsätter med att berätta om bilden som Lotta skickade till henne från museet.

– Men det mest absurda var... Hon skickade även en bild och jag ska lägga ut den här på vår insta sen. Det är alltså avgjutningar från isländska handbollslandslaget, som tog OS-silver i Beijing 2018, de har gjutit av sina kön och ställt ut på museet. Det är det sjukaste jag hört.

Pernilla utbrister då, lika chockad som Sofia över händelsen:

– Nej, nej, nej, nej, nej vad pinsamt! Det vill man inte veta.

Se bilden här:

FOTO: discovery+, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN