Sofia Ståhls starka ord om tunga uppbrottet: ”Jobbigaste jag varit med om”

Sofia Ståhls starka ord om tunga uppbrottet: ”Jobbigaste jag varit med om”

Tv-kocken Tareq Taylor och träningsprofilen Sofia Ståhl bekräftade tidigare i vår att de två är ett par. Nu berättar Sofia om uppbrottet.

– Svåraste och vidrigaste och jobbigaste jag varit med om..

I slutet av september fick vi veta att tv-kocken Tareq Taylor, 52, och hans dåvarande hustru Kristina Taylor, 51, sedan 26 år tillbaka valt att skilja sig från varandra.

Bara drygt två månader senare började rykten florera om att den 19 år yngre influencern och träningsprofilen Sofia ”Pt-Fia” stål, 33, och Tareq Taylor hade en romans. Hänt var först med att avslöja den hemliga relationen.

Både Tareq och Sofia, som lärde känna varandra 2019 när de båda var programledare för tv-programmet Lyckomaten, valde från en början att avböja från kommentarer om romansspekulationerna.

Ville inte hålla det hemligt längre

Men i slutet av mars månad ville paret inte hålla sin romans hemlig längre, och poserade kärleksfullt på bild tillsammans i samband med att Tareq lanserade sitt nya vin. Han öppnade även upp sig till Aftonbladet om vad han tycker är bäst med Sofia:

– Att hon är så mycket Sofia. Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra.

Sofia Ståhls ärliga ord om separationen

Sofia Ståhl var tidigare gift med Kim Ståhl, och de två har barnet Edith, 4, tillsammans. De forna paret träffades 2009 på ett dansgolv i Oslo, en kväll som Sofia tidigare har skrivit om på sin blogg:

”Vi gick hem tillsammans och det blev ett two night stand eftersom jag gick hem först måndag morgon.”

Sofia och Kim valde dock att gå skilda vägar 2019. Nu berättar hon om den känslomässiga skilsmässan:

– Det var på många sätt jobbigare att gå igenom skilsmässan än utmattningen. Utmattningen var ändå bara jag. Jag och min exman har ett barn tillsammans. Men jag visste någonstans hela tiden att det här var rätt. Jag kände det i kropp och själ och hjärta, att allt är som det ska vara och jag blev så lugn av det. Även om det var det svåraste och vidrigaste och jobbigaste jag varit med om så var allt precis som det skulle och det var någon slags tillit som jag kunde luta mig lite emot, säger Sofia Ståhl i en intervju med Wellness.

FRÅN FÖRSTASIDAN