Sofia Geites verkliga relation till Matilda Boza

Sofia Geite & Matilda Boza

Sofia Geite och Matilda Boza har varit kollegor på TV4 ett bra tag, men det inte många vet är att de även har en relation utanför jobbet.
Nu visar Sofia upp okända relationen till Matilda.

Sofia Geite har jobbat på TV4 i många år och syns just nu i det folkkära programmet Nyhetsmorgon. Men för några dagar sedan kunde hon glatt berätta att hon äntligen fått gå på en efterlängtad semester, och personen hon valde att fira det med var ingen mindre än TV4-kollegan Matilda Boza.

Nu visar Sofia upp sin okända relation med nyhetsankaret.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sofia Geite om relationen till maken Johan Edlund – träffades på jobbet

När Sofia inte är i tv-studion spenderar hon en hel del tid tillsammans med maken Johan Edlund och deras två barn Elsa och Ester. Men det inte många vet är att Sofia och Johan faktiskt träffades på jobbet och än idag arbetar på samma arbetsplats. Johan jobbar nämligen som sportjournalist på TV4 och i en intervju med Hänt har Sofia tidigare berättat om hur de snabbt fann varandra.

– Jag var nybliven singel och tänkte att jag skulle vara ensam ett bra tag, men ödet ville annorlunda. Eller rättare sagt, Johan ville annorlunda. Redan efter några veckor passade han på, sa hon då innan hon fortsatte:

– Jag bryr mig väldigt mycket om honom, jag är väldigt tacksam över att han finns i mitt liv och att vi har skapat våra barn. Jag träffade Johan när jag var 30, han var lite äldre. Kanske gör det här att vi värdesätter varandra extra mycket. Vi tar inget för givet, vi är duktiga på att uppskatta varandra.

Sofia Geites okända relation med TV4-profilen Matilda Boza

Men en annan som också jobbar på TV4 är kollegan Matilda Boza. Den senaste tiden har man kunnat se henne hoppa in lite här och var, ibland som nyhetsuppläsare i TV4-nyheterna och ibland i Efter fem. Men det inte många vet är att Sofia och Matilda inte bara spenderar tid tillsammans på jobbet utan också på fritiden.

På både Matilda och Sofias Instagram kan man nämligen se att de spenderar tid med varandra även utanför jobbet, och så sent som i veckan delade Sofia med sig att hon faktiskt inledde semestern tillsammans med Matilda.

”Semestern inleds med pabbel!”, skriver hon till en bild på de två tillsammans.

Och även Matilda bjuder följarna på uppdateringar från dagen.

Och även Matilda bjuder följarna på uppdateringar från dagen.

”Viktigt med vätskebalans efter padel!”, skriver hon under en bild på när de skålar med ett varsitt glas bubbel.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks kärleksavslöjande efter pussbilderna

LÄS OCKSÅ: Kriminalaren Leif GW Persson har fått sitt trettonde barnbarn

Senaste nytt