LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Geite om bebislyckan – nya bilden avslöjar

27 feb, 2023 
TV4:s Sofia Geite har sedan tidigare två döttrar tillsammans med kollegan Johan Edlund.
Nu delar hon med sig av den nya bebislyckan i familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det visste du inte om Smash Into PiecesBrand logo
Det visste du inte om Smash Into Pieces

l Nyhetsmorgon brukar vi regelbundet få se folkkära Sofia Geite, 41, i sällskap av Steffo Törnquist, 66, läsa upp nyheter och pröva på olika bakverk. TV-profilen har haft en lång karriär som programledare där vi både sett henne i Efter fem och TV4 Nyheterna Live.

Sedan år 2018 är Sofia tillsammans med TV4-kollegan och sportkommentatorn Johan Edlund, 52.

Paret har sedan tidigare två döttrar tillsammans, Elsa, 9, och Ester, 5. Sofia har även bonusbarnet Jack, 17, som är son till Johan och exet Jessica Almenäs, 47, som även hon är en välkänd TV4-profil.

Sofia Geites nya besked om flyttplanerna

Sofia tillsammans med familjen har länge bott i en lägenhet på Kungsholmen, när hon för bara några veckor sedan på sin Instagram skrev ut att de går i flyttankar.

Numera ligger lägenheten ute i en annons på Fastighetsbyrån, men Sofia menar att det inte är någon flytt planerad.

Vi ska inte flytta. Lägenheten har funnits hos mäklaren som ”kommande” länge, men just nu trivs vi som sagt lite för bra där vi bor. Skulle vi springa på ett drömobjekt så har vi velat vara redo, därav förberedelsen, men ingen flytt i sikte nu.” skriver Sofia i ett meddelande till Hänt.

Annons

Hon förklarar att familjen trivs för bra för att vilja flytta i nuläget, och dessutom har de skapat sig en väldigt nära relation till sina grannar som kommit att bli familjevänner.

"En av anledningarna till att vi har svårt att flytta - vi har världens bästa, snällaste och mest hjälpsamma grannar", skriver hon på en bild på Instagram.

Sofia Geite om bebislyckan – berättar om glädjen

Nu visar Sofia upp nya bebislyckan på sin Instagram, det är nämligen hennes lillasyster Linnea Geite, 29, som väntar barn.

För sin lillasyster har Sofia därför ordnat ihop en babyshower, med familj och vänner.

”Babyshower för min lillasyster. Hemmet fylldes av så mycket skratt, klokskap, presenter och mat - i väntan på en efterlängtad liten bebis. #firaalltsomfiraskan”, skriver Sofia på sin Instagram.

På bilderna syns ballonger, presenter och bubbelglas med blå sockervadd som troligtvis ska representera könet på bebisen, vilket är en kille.

FOTO: Ola Axman/TT/ INSTAGRAM

Annons