Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sno stilen av Hailey Baldwin

23 aug, 2018 
Sno stilen av Hailey Baldwin
Med eller utan Justin Bieber vid sin sida – vi vill vara Hailey Baldwin! I alla fall sno hennes looks... Här finner du plaggen som får dig att se ut som supermodellen från topp till tå.
Annons

Okej. Supermodellen Hailey Baldwin har alltid varit smashing, med eller utan Justin Bieber vid sin sida (även om den gigantiska ringen på vänster ringfinger sitter som en smäck). Det finns många looks som hon burit som vi vill kopiera rakt av – som den här till exempel!

Hailey Baldwin stil

I en något oversizead bikerjacka i kombination med ett par lackiga brallor och stövletter. Och vi ska inte glömma brillorna! För att kopiera Haileys pang-look så gott som det går har vi plockat fram liknande plagg. Ja, tro det eller ej, men vi alla kan vara Hailey Baldwin (nästan i alla fall).

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons

Ett par lackiga stävletter hittar ni här (reklamlänk). Nog för att alla plagg är 10 poäng, men dessa skor är vår stora favorit!

FOTO: Ibl

Annons