Sanningen bakom smygbilderna på Philippa Parnevik och Pennys make Douglas

Pennys make Douglas

Philippa Parnevik har synts i Stockholm den senaste tiden.
Dessutom fångades hon på en bild tillsammans med sin systers man på en fotbollsmatch.
Läs sanningen bakom smygbilderna här!
20:07

Efter reklamen: Kommer Olivia hitta sann kärlek i Hungrig på kärlek?

(20:07)

Slå på ljud

Familjen Parnevik har gått och blivit lite av Sveriges Kardashians efter sitt succé-program Parneviks där man fick följa familjen i Florida, USA och se när de fick besök av kändisar.

Familjen består av Jesper Parnevik, 57 sin fru, Mia Parnevik, 54, och deras fyra barn – Penny, Peg, Philippa och Phoenix.

Realityprogrammet hade premiär 2015 och sedan dess har samtliga familjemedlemmar gjort sig ett namn i kändis-Sverige. Ursprungligen var det familjefadern och golfspelaren Jesper Parnevik, 57, som var familjens kändis.

Jesper med sin mycket framgångsrika karriär har vunnit flera titlar på PGA touren och European tour, och var därmed en av världens bästa golfspelare.

Ola-Conny kan stoppas helt – stora ilskan: ”Sagt ifrån”

Pennys nya liv i Sverige

Penny Parnevik, 25, är numera bosatt i en lägenhet i Stockholm tillsammans med sin man Douglas Murray, 42, och deras två barn Atticus och Pebble. Douglas är en före detta professionell ishockeyspelare där han gjort karriär både i Sverige, Nordamerika och haft en plats i Tre kronor.

Den ena systern, Philippa Parnevik, 22, beslöt sig under förra året att flytta tillbaka till USA – nämligen till New York där hon bodde för att studera innan coronapandemin bröt ut. Hon studerade hållbart mode på Fashion institute of technology. Nu är hon alltså tillbaka i USA med sin pojkvän Karl ”Kalle” Bergh där de två bor tillsammans.

Så gör du en påskkrans till dörren

Se klippet här!

Philippas ses med sin systers man på fotbollsmatch

På Philippas Instagram har man under de senaste dagarna kunnat se att hon varit tillbaka på svensk mark – i Stockholm.

Hon syntes dessutom tillsammans med Pennys man, Douglas på fotbollsmatchen mellan Djurgården och Degerfors på Tele2 arena. Hon ses också stå och prata med Djurgårds-spelaren Magnus Eriksson uppe på läktaren.

I en video på Youtube berättar Penny att Philippa och Douglas hade planerat in att gå på fotbollsmatch tillsammans sedan lång tid tillbaka, bland annat för att Philippa känner Magnus Eriksson – men också för att Douglas är ett stort djurgårdsfan.

– Lite syster och svåger-bondning, säger Penny på sin Youtube-kanal.

FOTO: Henrik Isaksson/TT/

SENASTE NYTT!