Smail är tillbaka i "Paradise Hotel": "Jag kommer vara jäkligt tuff"

I förra årets "Paradise Hotel" föll han själv offer för en pakt, men nu är Smail Alihodzic tillbaks för att lära de nya deltagarna allt han kan.

Smail Alihodzic, 24, spelade spelet till hundra procent i förra årets “Paradise Hotel“, men tyvärr räckte det inte ända fram. Nu får han dock revansch – i form av egna webbisoden “Keep on Smailing”, som har premiär på TV3 Play i kväll 22.00.

Hans uppgift blir att utvärdera de deltagare som röstas ut, och avgöra vilka som är värdiga att få komma in i huset igen.

Foto: TV3/ Johnny Wohlin

Smail är redo att sätta deltagarna på prov. Foto: TV3/ Johnny Wohlin

– Det känns jättebra. Jag hoppas att folk uppskattar det, och jag tror att de kommer att göra det. Det är lite annorlunda, det är något nytt och det är alltid kul med lite förändring, berättar han för Aftonbladet.

Smail kommer att coacha de utslagna deltagarna, analysera varför de åkte ut och hur de skulle kunna ha gjort annorlunda. Några av dem kommer att få en ny chans – men de kommer inte att få det lätt.

– Jag är jäkligt hård. Jag kommer att vara jäkligt tuff för det är ju ändå ett uppdrag jag fått och jag måste ta det på allvar för annars blir Malin jäkligt lack på mig. Så jag kommer att kolla på allting och jag kommer att utsätta dem för en hel del tester, säger han till tidningen.

Andra läser också:

Prinsessan Sofia anklagas för stöld: ”Det är för jävligt”

Caitlyn Jenner skeptisk till homoäktenskap: ”Jag gillar traditioner”

Filip Hammar pappa igen – det här ska sonen heta

SENASTE NYTT!