LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caitlyn Jenner skeptisk till homoäktenskap: "Jag gillar traditioner"

10 sep, 2015 
Jonatan Berggren
Caitlyn Jenner har efter sin könskorrigering blivit en symbol för HBTQ-rörelsen. Men frågan om homoäktenskap har hon inte lätt för.
Annons

I april berättade Caitlyn Jenner, 65, att hon identifierar sig som kvinna efter i hela sitt liv ha levt som Bruce. Hon prydde omslaget på magasinet Vanity Fair med rubriken “Call me Caitlyn” och hyllades världen över för sitt mod.

Caitlyn har blivit en symbol för att leva livet på sina egna villkor och det förvånade därför många när hon var gäst hos Ellen DeGeneres, 57, och berättade om sin syn på homoäktenskap.

– Jag gillar traditioner och det har alltid varit en man och en kvinna. I början förstod jag det inte. Men varefter tiden gått har jag, som många andra, ändrat min åsikt till att jag inte vill stå i vägen för någons lycka, säger Caitlyn.

Ellen som är gift med skådespelerskan Portia de Rossi, 42, tycker att Caitlyn Jenner svarar undvikande och pressar henne. Resultatet kan du se nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=_n8QskfvUfg

Efter programmet var Ellen själv gäst hos radioprataren Howard Stern, 61, och diskuterade intervjun. Hon är inte nöjd med Caitlyns resonemang.

– Hon vill att människor ska förstå och acceptera henne, samtidigt så är hon själv fördömande mot homoäktenskap. Det förvirrar människor, säger programledaren.

Här är ett klipp från Ellen DeGeneres pratstund med Howard Stern.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons