Smail Alihodzic i otäckt knivdrama: ”Blod överallt”

Smail Alihodzic i blodigt knivdrama

Smail Alihodzic hamnade mitt i ett knivdrama och hyllas nu för att ha hjälpt den skadade mannen. – Gjorde bara vad varje människa ska göra i det läget, menar Smail.

På Instagram story berättar Smail Alihodzic, 27, känd från tv-programmet Paradise hotel och just nu aktuell som programledare i Sex med Smail på Viafree, om den rysliga händelse som han var med om under onsdagskvällen.

Han berättar att han hör en man ropa till honom att han blivit knivhuggen och ber honom ringa polisen.

”Han kommer fram till mig och det är blod överallt! Han har en hoodie som jag tar och knyter hårt runt såret. Hela hans handled är uppskuren och han är huggen på flera ställen på armen”, skriver Smail.

Smail berättar vidare om att han och den skadade mannen tillsammans tog sig till platsen där allting hände, för att leta efter mannens flickvän. Men hon är inte där. I samma stund tillkallar de polis.

”Det blöder så mycket att det går igenom hoodien. Jag har blod på mina händer och marken är täckt med blod. Jag ber honom hålla armen över huvudet för att trycket ska sjunka. Efter 10 minuter kommer ambulans och polis och även hans tjej som hade gömt sig för hon var så rädd och också blev slagen av gärningsmannen. Nu är dom okej och säkra och jag hoppas att allt löser sig för dom framöver”.

Efter händelsen har flera av Smails följare hört av sig till honom för att höra om han är okej och kallar honom för hjälte. Det tackar han för, men menar att det han gjorde inte var en hjälteinsats.

”Tack, men jag gjorde bara vad varje människa ska göra i det läget. Något jag hatar mer än folk som gör onda saker det är fan människor som bara tittar på och gör inget! Det är den värsta typen och det är det absolut värsta man kan göra!, skriver han och tillägger:

”Ta hand om varandra”.

Usch, så hemskt! Vi håller tummarna för att allt löser sig och att den skadade mannen och hans flickvän är okej efter allt som hänt.

Smail och Emma Hellström smyghånglar på pressträffen inför årets säsong av Paradise hotel.

Smail Alihodzic gjorde starkt avtryck, och var en av de stora profilerna i Paradise hotel 2014.

Smail Alihodzic i Paradise hotel.

Smail Alihodzic återvänder till Paradise Hotel i årets säsong.

LÄS OCKSÅ: Smail om bakom kulisserna av nya sexprogrammet: ”Lärde mig allt om tantra”

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet med Smail – tv-profilen är PH-Emmas nya pojkvän

Foto: IBL

SENASTE NYTT!