LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Släpper låt tillsammans – om gemensamt ex

01 sep, 2017 
Två gånger svensk popstjärna – Josefine ”Little Jinder” Jinder och Veronica Maggio – släpper låt ihop. Och låten handlar om deras gemensamma ex – och hur Jinder blev styvmamma till Maggios son.
Annons

Popstjärnan Josefine ”Little Jinder” Jinder, 29, som många bekantade sig med i tv-programmet ”Så mycket bättre” i höstas släpper ny musik i höst. På en av låtarna gör hon en duett med en annan svensk popstjärna, nämligen Veronica Maggio, 36. Spännande för dem som älskar svensk popmusik, men ännu mer nervkittlande blir det när man vet vad låten behandlar för ämne. Låtens lyrik handlar nämligen om när Jinder blev tillsammans Maggios sambo.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det har aldrig varit dålig stämning mellan oss, och sedan tog det slut mellan mig och killen. På senare tid har jag och Veronica börjat gilla varandra, så jag frågade om hon ville sjunga refrängen på den här låten och hon sa ja, säger Little Jinder i en intervju i Damernas värld.

Killen de båda haft en relation med är även han artist, Nils Tull, 36, går under artistnamnet ”Melo” och är mest känd från bandet Hoffmaestro. Det var Veronica som var först på bollen, och tillsammans med Nils fick hon sonen Bosse Tull, 6. Men när paret gjorde slut träffade han Little Jinder, de blev ihop och hon fick kliva in som Bosses styvmamma.

Veronica Maggio och Josefine Jinder tillsammans med deras gemensamma ex, Nils Tull från Hoffmaestro.

– Vi har aldrig pratat om låten utifrån vår situation. Jag har ju skrivit den, men hon måste ju fatta att det handlar om det. Hon har sagt att hon gillar texten jättemycket, säger Little Jinder och fortsätter:

– Jag tycker Veronica är cool som sa ja! Det var så starkt när vi hade spelat in låten och jag lyssnade på den.

Är detta inte girl power så säg?! Tjejer håller ihop, så är det bara!

Foto: IBL

Annons