LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Little Jinder om liveduschar och pensionärsex: "Starkt"

21 mar, 2017 
AvOla Brising
Hon beskriver då hon hade sex med en pensionär i samma ordalag som då hon duschade inför 300 följare på Instagram. Little Jinder vill inte vara lagom och tar gärna att det finns dem som inte gillar henne.
Annons

När Little Jinder, 29, nyligen gästade Fredrik Strages, 44, podcast “Hemma hos Strage” berättade hon att hon sysslar med musik bara för att få ligga mer:

– Varför ska man annars göra musik? Det finns ingen annan anledning än att få uppmärksamhet och knulla.

Hon fortsatte med att berätta att hon fantiserat om norska brödraduon Marcus & Martinus:

– Jag önskar att jag haft en trekant med Markus och Martinus, det hade varit bra för min självbiografi.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Därefter avslutade hon med att skryta om ett tidigare one night stand:

– Jag har legat med en pensionär. Det är så jävla starkt!

Little Jinder på årets Grammisgala.

Sångerskan är inte blyg. I en intervju med Göteborgs Posten avslöjar hon att hon ofta livesänder allt möjligt på Instagram. Samma morgon har Little Jinder livesänt då hon duschat. Något hon beskriver i liknande ordalag som pensionärssexet:

Annons

– Det var väldigt starkt.

Hon fortsätter:

– Jag tvättade håret medan 300 personer tittade på. När man har lojala följare behöver man aldrig ha tråkigt. Det är grymt!

Och Little Jinder gillar att provocera på Instagram. Här är hennes hälsning på Alla hjärtans dag:

Ett annat exempel är då hon vid årsskiftet var sur för att hon inte fick ha kvar en bild av sig själv i badet på Facebook för att hennes bröst syntes:

https://www.instagram.com/p/BOposg3gSTW/?taken-by=littlejinder

Att hon säger exakt vad hon tycker och gör vad hon känner för är något som provocerar många. Artisten accepterar det och inser att hon som kändis måste räkna med att det för alla fans hon får också tillkommer fler som ogillar henne. Trots de elaka kommentarerna i sociala medier tänker inte Little Jinder sluta följa sitt hjärta:

Annons

– Varför ska jag bli begränsad för att en tönt i Trollhättan med tråkigt liv har blivit provocerad och är taskig mot mig? Nej. Det funkar inte… När folk angriper Little Jinder skiter jag i det. Jag har ju ändå valt det här yrket och då måste jag också kunna ta att folk har åsikter om mig.

Men att det kan göra ont är inget hon hymlar om. Ibland går Little Jinder hem och gråter då hon får ta emot för mycket hat och råa personangrepp, ofta riktat mot hennes utseende:

– Jo, det händer. Jag mår piss i ett dygn och hatar mig själv och sen börjar jag om… Folk får tycka vad de vill. Det är okej att inte gilla mig, men jag hoppas någonstans att man väl kan vara rimlig i hur man uttrycker det.

Här uppträder Little Jinder i genomskinlig topp utan bh på Bråvallafestivalen.

Little Jinder kommer aldrig be om ursäkt för att hon tar plats:

– Om jag fick välja mellan att fortsätta vara mitt stökiga, extroverta jag eller byta ut det mot en mer nedtonad introvert person, skulle jag alla gånger ta det jag redan är.

LÄS OCKSÅ:

Foto:

Annons