TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför är släkten inte välkommen när Charlotte Perrelli gifter sig med Anders Jensen

09 aug, 2015 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Charlotte Perrellis bröllopsfest ska pågå i dagarna tre. Men alla är inte välkomna.
Annons

Den 29 augusti gifter sig Charlotte Perrelli, 40, med sin fästman Anders Jensen, 38. Det blir en pampig och påkostad tredagars-vigsel på ett slott i södra Frankrike. Paret satsar stort och 120 gäster är inbjudna till att bo på slottet och närvara vid vigseln. Men något saknas – nämligen stora delar av Charlottes släkt.

– Slottet har ett begränsat antal sovplatser och jag har väldigt stor släkt så då skulle min kvot bli uppfylld, säger sångerskan i Expressen.

De praktiska omständigheterna fick henne och den blivande maken att fatta det oväntade beslutet.

Den 29 augusti gifter sig paret på ett slott i Frankrike. Foto: IBL

– Vi kände att vi inte skulle kunna bjuda några vänner överhuvudtaget. Vi kände att vi var tvungna att göra ett val, säger Charlotte och berättar att gästerna på bröllopet istället blir en blandning av gamla vänner från Småland och nya vänner från Stockholm, även flera kolleger från artistbranschen kommer.

Annons

Efter bröllopet i Frankrike åker Charlotte och maken hem till Sverige för att sedan åka på bröllopsresa. Än så länge är destinationen hemlig.

Även om släkten till stora delar inte är välkomna till festen i Frankrike så har sångerskan inte glömt sina nära. Hon och maken kommer arrangera ytterligare en fest senare i höst.

– Jag kommer ha en annan tillställning för min släkt i Småland vid sidan om, avslöjar Charlotte.

Av: Staffan Erfors.

Mer om bröllopet: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons