TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skrällen: Han är Angelina Jolies nya kärlek

27 mar, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Uppbrottet mellan Angelina Jolie och Brad Pitt har varit stökigt. Men äntligen har Angelina kunnat gå vidare – nu dejtar hon än supersnygg äldre mäklare.
Annons

Nu har det gått ett tag sedan separationen mellan Angelina Jolie, 42, och Brad Pitt, 54, efter många år tillsammans. Sedan dess har det varit en hel del dramatik kring paret där Brads ex Jennifer Aniston, 49, varit inblandad. Men det verkar som att de sakta men säkert börjar lägga det bakom sig och istället börja fokusera på framtiden. Angelina har minst sagt återhämtat sig från uppbrottet och är ute på marknaden igen. Enligt uppgifter dejtar stjärnan just nu en äldre man som inte alls har någon koppling till kändisvärlden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Brad och Angie är båda väldigt hemlighetsfulla med sitt kärleksliv. Angelina har sagt till sina vänner att hon inte är redo att dejta, men hon har setts med en stilig, äldre man som arbetar som mäklare. Hur som helst så är han ingen kändis eller stor profil, säger en källa till ET Online.

Än verkar förhållandet inte vara seriöst, men enligt källor verkar Angelina må bättre än på länge och han hjälper henne att gå vidare.

Annons

– Angie mådde väldigt dåligt efter uppbrottet. Bara att hon kunnat tillbringa tid med en annan vuxen har hjälpt henne, säger källan.

Sen uppbrottet har Angelina tillbringat all sin tid med barnen och har börjat ta med dem på mycket fler offentliga evenemang. Brad och Angelina har delad vårdnad om barnen och har lyckats sköta det fint sedan skilsmässan var ett faktum. Men någon återförening kommer det inte vara frågan om.

– Folk pratar om att de skulle återförenas, men det kommer aldrig hända. Det slutade väldigt dåligt mellan Brad och Angie och sen de gick i terapi tillsammans med barnen har de knappt kunnat vara i samma rum, berättar källan.

FOTO: Ibl

Annons