Skräckupplevelsen i ”Allt för Sverige”: ”Känns som att jag ska spy”

I kvällens avsnitt av "Allt för Sverige” bor amerikanerna på slottet Torpa stenhus som påstås vara det mest hemsökta slottet i Sverige. Efter en spökjakt i byggnaden är inte alla helt till freds.

I kvällens avsnitt av “Allt för Sverige” får amerikanarna återigen söka sina svenska rötter på det allra mest ursvenska sättet. Den här gången slungas de tillbaka till 1500-talet. De flyttar in på slottet Torpa stenhus och får leva ett slottsliv i tidsenliga kläder. Slottet påstås vara ett av de mest hemsökta i Sverige, och det får amerikanerna att ta sig ut på en spökjakt. Men det visar sig att alla inte tycker att det är lika roligt.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Under spökjakten berättas de läskiga historier om slottet. En av historierna handlar om en vägg som påstås vara hemsökt av en syster som en gång i tiden ska ha lagt en förbannelse över den, efter att hon själv blivit begravd levande, bakom väggen.

– Jag har tre systrar och två av dem är döda, så det känns som att jag ska spy nu. Kan vi gå här ifrån? Jag gillar inte det här, säger Amanda Orozco, 29, och fortsätter:

– Det fick mig att tänka på mina egna systrar väldigt mycket. Jag började tänka och det blev väldigt obehagligt där ett tag.

Men hon var inte ensam med att tycka att det hela var obehagligt, och värre blir det när de inser att klockan är strax innan midnatt. När de väl ska gå och lägga sig har de skrämt upp varandra väl.

– Så läskigt, vad händer nu?!, säger Dylan Ratell, 26, och Amanda är inne på samma spår:

– Jag är fysiskt emotionell efter det här, så jag kommer nog att sova som ett barn, om inte ett spöke kommer och väcker mig.

LÄS OCKSÅ: ”Allt för Sverige”-deltagarnas bröllopslycka: ”perfekt”

LÄS OCKSÅ: ”Allt för Sverige”-profilernas chock när de såg drottning Silvia

Foto: SVT