LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Allt för Sverige-deltagarnas bröllopslycka: ”Perfekt”

15 nov, 2017 
De sökte sina svenska rötter, och fann kärleken. Amerikanerna Victoria Milar och Nathan Younggren fann varandra under inspelningen av ”Allt för Sverige” och i december blir de man och hustru.
Annons

I SVT:s ”Allt för Sverige” får vi följa amerikaner och kanadensare som reser till Sverige för att ta reda på mer om sin svenska bakgrund. I serien kan vi bland annat följa amerikanerna VictoriaTori” Milar, 28, och Nathan Younggren, 25, som båda åkt till hit för att hitta sina svenska rötter. Vad de inte sökte, men däremot också hittade, var kärleken till varandra.

– Sedan den stunden vi träffades har vi haft connection. Våra energinivåer matchade direkt. Jag hoppades hitta vänner för livet i Sverige, jag hade till och med mer tur och hittade min bästa vän, säger Nathan till Aftonbladet.

Nu har de bestämt sig för att tillbringa resten av sina liv tillsammans. Nathan och Tori blir äkta makar i december.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag åkte till Sverige och lärde mig om mina förfäders kamp såväl som deras romantiska kärlekshistoria. Min egen kamp ledde mig tillbaka till Sverige. Allt är möjligt när du litar på ditt hjärta. Nu börjar min kärlekshistoria i Sverige och det är perfekt, säger Tori.

Foto: SVT

Annons