LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

”Allt för Sverige”-profilernas chock när de såg drottning Silvia

05 nov, 2017 
Malin Ljung
Drottning Silvias vink fick amerikanerna att tappa det i kvällens "Allt för Sverige". Och visst såg även Silvia ut att roas av reaktionen?
Annons

Drottning Silvia är något av en expert på att vinka till folkmassorna. Något som svenskar må hända vara vana vid, men när amerikanerna i “Allt för Sverige” får uppleva en vinkning från Silvia i verkligheten höll de på att kollapsa.

I kvällens avsnitt av “Allt för Sverige” deltog de nämligen vid det svenska nationaldagsfirande på Skansen i Stockholm och inväntade kungen och drottningens kortege. När SVT-profilerna äntligen såg hästarna komma travande på Strandvägen skrek de rakt ut:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Åhh herregud, där är de!

33-årige Jack Waters avslöjade att de såg sin chans då det var få människor just där de stod, så de skrek helt enkelt i falsett för att få kontakt med kungaparet.

– Åhh, du är så fin! Amerika älskar dig! Amerika älskar dig!, skrek gruppen i munnen på varandra.

Och visst fungerade taktiken, drottning Silvia vinkade nämligen mot amerikanerna och vinkade med ett stort leende. Det gick inte att undgå att även hon var road av amerikanernas reaktion.

– Vi försökte komma så nära vi kunde och vi såg faktiskt kungen och drottningen, och det var superhäftigt! Det var hästar, musiken, ja det var riktigt riktigt coolt, säger Tori Allen, 27, efteråt.

FOTO: SVT

Annons