ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skidstjärnorna Anna och Emil Jönsson Haags gravidlycka – bilden visar

28 maj, 2023 
Anna och Emil Jönsson Haag
Skidstjärnorna och kändisparet Anna och Emil Jönsson Haag väntar just nu ivrigt på sitt tredje barn – det avslöjar de på Instagram.
Se bilden här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Kalla var utan konsertbiljett: ”Då drog jag ”Kalla-kortet”Brand logo
Charlotte Kalla var utan konsertbiljett: ”Då drog jag ”Kalla-kortet”

Skidprofilerna Anna och Emil Jönsson Haag väntar barn!

Det är på Instagram som de visar upp den stora lyckan. Med en bild på hela familjen visar de stolt upp Annas gravidmage och skriver:

”1… 2… 3!”.

För Hänt berättar Emil mer om glädjen, i ett meddelande:

”Det känns så fantastiskt. Vi har alltid drömt tillsammans om att vara en familj på fem, så om allt går bra så är vi det i oktober. Vi och barnen är så laddade”, skriver han.

”Nu är vi halvvägs”

I en intervju med Sportbladet berättar Anna om lyckan och när hon är beräknad att föda.

– Det känns helt fantastiskt och nu är vi halvvägs, så det är dags i oktober. Vi, men kanske framför allt jag, har alltid haft en dröm om att ha tre barn. Jag tycker det känns som en härlig liten trippel. Så det känns som sagt verkligen fantastiskt, speciellt eftersom jag nu har börjat mått bra igen. Nu kan jag njuta av det hela. Under mer eller mindre alla tre graviditeterna har jag varit otroligt illamående och dålig i minst 14 veckor. Den här gången varade det inte riktigt så länge men jag mådde sämre än tidigare och räknade bara ner dagarna. Men sedan blev jag plötsligt som en ny människa och det var så skönt, säger hon.

Anna Haags ord om oron: ”Hoppas att det går bra”

Hon kommer även in på att hon känner sig så lyckligt lottad att hon knappt vågar tro det är sant. Hon berättar om oron:

Annons

– Vi är verkligen superlyckliga. Men när man har upplevt lyckan två gånger blir man ännu mer ödmjuk. Ska det gå en tredje gång? Jag är därför lite mer nojig den här gången, vi har ju redan två friska barn. Men vi får hoppas att det går bra.

Till Hänt berättar Anna om hur gravidteten har gått hittills.

Hur har du mått under graviditeten?

– Jag mår bra! Och vi är väldigt glada att en dröm vi haft om en familj om fem är på väg att gå i uppfyllelse.Jag mådde dåligt första tredje delen och det var samtidigt som jag åkte en del långlopp i längdskidor, så det var utmanande men ändå häftigt att kroppen är så fantastisk och klarar av så mycket. Samtidigt!

Nu är vi dock över halvvägs så nu njuter vi så mycket vi kan för oj vad mycket snabbare en tredje graviditet går!

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT

Annons