LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Skavlans ilska – efter Hollywood-stjärnans intima scen med frun

13 okt, 2017 
Hänt
Skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau gör succé i "Game of Thrones". Men i talkshowen "Skavlan" ställer programledaren Fredrik Skavlan den danske skådespelaren mot väggen för en intim scen med frun Maria Bonnevie i "En andra chans".
Annons

Nikolaj Coster-Waldau, 47, är kanske mest aktuell för sin roll som Jaime Lannister i den omåttligt populära HBO-serien “Game of Thrones“.

Men häromåret spelade han in filmen “En andra chans“. I filmen spelar Nikolaj Coster-Waldau och Fredrik Skavlans fru Maria Bonnevie ett föräldrapar som ställs inför ett svårt etiskt dilemma.

Men programledaren Fredrik Skavlan, 51, är inte intresserad av att prata om själva filmen. Under intervjun visar han i stället upp en bild från filmen där Nikolaj Coster-Waldau och Maria Bonnevie ligger i en säng och tittar varandra djupt i ögonen.

– Jag vill att du tittar riktigt noga på den här bilden. Hur tror du att det här kändes för mig? frågar Fredrik Skavlan den danske skådespelaren till publikens skratt.

Nikolaj Coster-Waldau börjar svara men blir avbruten.

Annons

– Vet du vad? Jag har också känslor, säger Fredrik Skavlan och ber sedan produktionen att ta bort bilden.

Den danska Hollywood-stjärnan svarar tillslut.

– Det är två saker här. Du har den här grejen, att en annan snubbe hånglar med din flickvän, det är störigt. Sedan har du den andra grejen, att din flickvän dödar sitt eget barn i filmen. Spoiler alert! Spoiler alert! säger han i programmet.

– Det brydde jag mig inte om, säger Fredrik Skavlan.

Skavlan sänds i fredagar klockan 16 i SVT Play och klockan 21 i SVT1.

Artikeln publicerades först på Allers.

Text: Helena Sjögren

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons