LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sju svenska kändispar du har glömt – otippade romanserna

20 feb, 2021 
Peter Jöback, Gry Forsell och Kristian Luuk
Foto: TT
Under årens gång har många romanser blomstrat i kändisvärlden.
Hänt har samlat några av paren som funnit kärleken i varandra – minns du dessa?
Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Kändisar har en tendens till att finna kärleken i andra kändisar Kanske är det under gemensamma arbeten eller så är det på röda mattan som de hittar varandra? Här är sju heta kändispar som du kanske glömt hängt ihop.

Niklas Strömstedt och Efva Attling

Artisten Niklas Strömstedt, 62, och designern Efva Attling, 68, gifte sig 1985. Paret fick tillsammans sönerna Simon och Adam, innan de skilde sig 1995. Idag är Niklas gift med programledaren Jenny Strömstedt, 48, medan Eva funnit kärleken i Eva Dahlgren, 60. En rolig detalj i det hela är att det är Efva som har designat Niklas och Jennys vigselringar.

Foto: TT

Gry Forssell och Kristian Luuk

Programledarna Gry Forssell, 48, och Kristian Luuk, 54, hade en fling år 2009. I en intervju med tidningen Mama berättade Gry att de sågs ett tag och att de var mer än vänner. Dessvärre tog kärleken slut och idag är Gry gift med Alexander Kossek sedan 2007. Kristian fann lyckan med Carina Berg som han har sonen Holger med. Men idag lever Kristian som singel.

Annons
Foto: TT

Peter Jöback och Lizette Pålsson

Under nittiotalet var Peter Jöback, 49, tillsammans med sångerskan Lizette Pålsson, 53. Kärleken varade dock inte för evigt utan idag är Lizette gift med Peter Sälling och Peter med Oscar Jöback.

Foto: TT

Anine Bing och Anders Svensson

2002 blev fotbollsspelaren Anders Svensson, 44, och fotomodellen Anine Bing, 38, ihop och var ett av den tidens mest omskrivna par. Men bara ett år senare valde de att gå skilda vägar.

Annons
Foto: TT

Anitha Clemence och E-Type

I början av 90-talet hade bloggaren och entreprenören Anitha Clemence, 42, och artisten Martin ”E-Type” Ericsson, 55, ett förhållande. Efter detta fann Anitha kärleken i Calle Schulman som hon fick barnen Penny och Tom Allan med. Men idag är det pojkvännen Joel Åhlén-Nyström som fångat Anithas hjärta.

Foto: TT

Julia Ragnarsson och Filip Berg

Skådespelarna Julia Ragnarsson, 28, och Filip Berg, 34, fann varandra under inspelningen av den svenska långfilmen Stockholm stories år 2013. Paret syntes sedan på galapremiärer och flyttade dessutom ihop i Stockholm men valde senare att gå skilda vägar.

Annons

Idag är Julia istället tillsammans med rapparen Samuel T. Herring. Även Filips hjärta bultar lite extra för en tjej men hennes identitet håller han hemlig.

Foto: TT

Daniel Lindström och Loreen Talahoui

När den första omgången av svenska Idol arrangerades 2004, då vann Daniel Lindström, medan Loreen slutade på en fjärdeplats.

Vad både Daniel och Loreen däremot vann var kärlek. Paret blev ihop i samband med programmet och flyttade ihop på Söder i Stockholm, men 2006 tog relationen slut.

Annons
Foto: TT
Annons