ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Siw Malmkvists make Fredriks nya hälsosked – efter sjukdomstiden

29 sep, 2023 
Fredrik Ohlsson
Fredrik Ohlsson var sjuk under våren men kommer nu med glädjande besked.
Nyligen dök han nämligen upp med kärleken Siw Malmkvist på röda mattan.
”Underbar och härligt”, skriver Fredrik i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Siw Malmkvists starka ord om bröderna Gustaf och Viktor NorénBrand logo
Siw Malmkvists starka ord om bröderna Gustaf och Viktor Norén

Skådespelaren Fredrik Ohlsson, 92, och artisten Siw Malmkvist, 86, har varit ett par i över 50 år. Året var 1971 när de träffades på en fest.

– Jag gick sällan på fester, men min kollega och vän Siv Ericks tjatade på mig att jag skulle hänga med henne. Hon kände både Fredrik och hans syster. Hon försökte para ihop mig och Fredrik utan att jag visste om det, har Siw tidigare sagt i en intervju med Expressen.

Tur var väl det, för kärlek uppstod och paret har nu levt stora delar av livet tillsammans!

Fredrik Ohlssons sjukdomstid – orden om sjukhusbesöken: ”Komplicerat”

Inför sommaren berättade Fredrik för Hänt om parets sommarplaner och att han då tänkte passa på att njuta extra mycket efter att varit sjuk under våren.

Annons

– Summan av kardemumman är att jag tänker att jag skall ta det lugnt och njuta av att jag faktiskt lever efter rigorösa undersökningar och vistelser på Stockholms samtliga sjukhus, sa då Fredrik till Hänt.

Hur kommer det sig att det blivit så många sjukhusbesök?

– Komplicerat, men nu är jag superlycklig över att få vara hemma! Nätterna på alla dessa sjukhus så ångestfyllda måste bearbetas.

Fredrik Ohlssons lycka med Siw Malmkvist efter tiden på sjukhus

En sommar har nu passerat och nyligen dök Fredrik och Siw upp tillsammans i vimlet. Under premiären av teatern Änglagård poserade de framför kamerablixtarna. När Hänt når Fredrik berättar han om glädjen över kvällen på Oscarsteatern.

”Föreställningen var av internationell toppklass. Underbar och härligt professionell! Alltid kul att gå på Oscarsteaterns premiärer och träffa gamla kollegor- de som är kvar!!”, skriver Fredrik i ett meddelande till Hänt.

Vad är det bästa och sämsta i ditt liv just nu?

”Att jag lever och får uppleva mina barnbarn. All jäkla värk!”.

FOTO: TT

Annons