Siw Malmkvist lovades en plats i Let's dance 2021 av TV4 – kanalen hörde aldrig av sig

Siw Malmkvist

Siw Malmkvist kunde inte delta i Let's dance 2020 som det var tänkt på grund av restriktionerna som rådde då.
Istället lovade TV4 att höra av sig till 2021 – men något samtal kom aldrig.
Nu rasar Siw över sveket.
– Jag sa att det var respektlöst att de inte hade hört av sig överhuvudtaget, säger hon till Aftonbladet.
503 Service Unavailable

Den 84-åriga schlagerstjärnan Siw Malmkvist skulle delta i Let's dance 2020. Men coronaviruset ställde till det då det under den perioden kom nya rekommendationer i virusets spår, att personer över 70 år uppmanades att stanna hemma, minska sociala kontakter och inte vistas på offentliga platser.

Detta betydde alltså att Siw inte kunde vara med och dansa på bästa sändningstid i TV4. I ett officiellt uttalande från Siw skrev hon då:

”Det var inget lätt beslut eftersom jag så gärna vill vara med. Men nu måste vi alla följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och göra allt vi kan för att hejda smittspridningen”.

Följarnas reaktioner efter Bonde-Backis ovanliga bild med Evelina

Siw Malmkvists ord om TV4:s svek – hörde aldrig av sig

Nu talar om om för Aftonbladet vad som egentligen hände och om samtalet med TV4.

– Det var synd och kändes för jädra trist. Jag var ju helt frisk och ändå fick jag inte var med. Men TV4 sa att jag hade en given plats 2021. Det tyckte jag var bra och då kunde jag också se till att hålla mig i trim.

Men kanalen höll inte sitt löfte.

– Men de hörde aldrig av sig. Inte på hela året, inte ett skit. När det började närma sig februari och det var dags att börja lära sig alla steg så tänkte jag att nu måste de ju höra av sig. Till slut ringde jag själv och då sa de att det tyvärr inte blir något. Då blev jag riktigt förbannad. Jag sa att det var respektlöst att de inte hade hört av sig överhuvudtaget.

Siws ilska – vägrar delta i framtiden

Till tidningen säger hon att relationen nu är förstörd – hon skulle inte vilja delta längre om hon så fick frågan.

– Någon kanske frågar om jag vill tävla nästa år. Nej, nej, nej! Absolut inte. Det kan jag säga er. De bad så mycket om ursäkt och det är klart jag kan godta en ursäkt. Men så där gör man bara inte, det var skitdåligt.

FOTO: TV4/TT

SENASTE NYTT!