Simon Sköld visar upp lyxpresenten till Camilla Läckberg

Camilla Läckberg fyller 47 år i slutet utav augusti.
På Instagram visar maken Simon Sköld nu upp lyxpresenten till Camilla – som får följarna att häpna.
”Ett spontanköp”, skriver Sköld.

Simon Sköld, 34, och deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, har varit gifta i fyra år nu och tillsammans har paret dottern Polly Läckberg Sköld.

I början utav deras förhållande fick Simon ta emot många kommentarer om att han var tillsammans med Camilla enbart för pengarna.

Men i takt med att åren gått har paret bevisat att kärleken till varandra är äkta – och att åldersskillnaden bara är en siffra.

Sålde lantstället i Norrtälje – köpte renoveringsprojekt för 25 miljoner

Förra året sålde paret sitt lantstället i Norrtälje för att i stället köpa en lyxvilla i Tyresö för 25 miljoner kronor. Dock krävdes det en hel del renovering innan paret kunde flytta in.

– Det är inte bara att måla om man säger så. Nu är det helt inplastat så man ser ingenting. Så vi har inte lagt upp så mycket bilder för det är bara en plastkub. Men vi hoppas att iallafall kunna börja flytta in där till sommaren, sade Camilla när hon gästade Nyhetsmorgon för ett tag sedan.

Nu är renoveringen klar och för en handfull dagar sedan visade Läckberg och Sköld upp resultatet på Instagram.

Visar upp lyxpresenten till Camilla Läckberg

Och på tal om att visa upp. Nu visar Simon upp en otrolig lyxgåva på sin Instagram – en tidig födelsedagspresent till Camilla, som fyller år först i slutet utav augusti.

När jag var och bytte M3:an till X:3anhäromdagen så blev det ett spontant köp till min fru. En tidig födelsedagspresent. Sen vi flyttade till söder har hon inte kört bil alls då de inte behövt. Nu när hon kommer köra till Tyresö, så vill jag att hon skulle ha en! Så jag var tillbaka igår och hämtade denna som jag överraskade henne med igår. Så tack @autowaxbil igen. Igår tog vi en sväng på kvällen, jag Camilla & Polly och lyssnade på Bad Habits & Baby som är Polly favoritlåtar för tillfället, helt magiskt”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg visar upp nyrenoverade miljonvillan – bilderna visar

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg flyttar in i nyrenoverade lyxhuset – se bilderna här

SENASTE NYTT!