ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckbergs man Simon Sköld har skadat sig på halsen under träningen

01 aug, 2023 
Johanna Talamo
Simon sköld
Simon Sköld är gift med deckardrottningen Camilla Läckberg. Simon gick nyligen ut med att han lagt drömmen om en MMA-karriär internationellt på hyllan. Men trots det så håller han igång med träningen och nu berättar han om den senaste skadan: ”Som tur är..”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg om Villa Lumos: ”Vi är där året runt”Brand logo
Camilla Läckberg om Villa Lumos: ”Vi är där året runt”

Simon Sköld, 36 lever tillsammans med hustrun Camilla Läckberg, 48 och deras gemensamma dotter Polly samt Camillas äldre barn Wille, Meja och Charlie.

Simon gick nyligen ut med att han valt att skrota drömmen om UFC och en karriär internationellt – efter att med åren gjort sig känd inom MMA-världen.
Trots det upprätthåller han träningen flitigt men under det senaste passet råkade han ut för en otäck skada – nu berättar han om händelsen.

Simon Sköld om att skrota MMA-karriären

MMA-fightern Simon Sköld gick nyligen ut med att han lägger karriären på hyllan och för att ta klivet in i fintechbranschen.

I en intervju med Hänt berättade mer om sin startup Powrs som snabbt drog in miljonbelopp i kapital med hjälp av investeringar från aktieägare.

– Det känns jättebra. Jag har drivit företag själv i många år men detta har varit en helt annan grej. Mycket lärdomar längs vägen men vi är ett otroligt bra team, detta är en team-effort, sade han då till Hänt.

Annons

I intervjun med Hänt förklarade Simon även att han inte var helt säker på hur det kommer att bli med kampsporten framöver.

Han sade då att han kan tänka sig att köra några sista matcher i Sverige, Norden eller Europa – men att drömmen om en internationell karriär och UFC var skrotat.

– Jag är lite för gammal nu helt enkelt, sade han då.

Simon Sköld har skadat sig under träningen

Trots att Simon Sköld inte längre satsar fullt ut på en MMA-karriär så håller han ändå igång med träningen flitigt.

Utöver det nya klivet in i fintechbranschen arbetar även Simon som personlig tränare och på sina sociala medier kan man se när han delar med sig av träning-och hälsotips till sina följare.

Nyligen så råkade Simon Sköld ut för en otäck skada – något som han delade med sig om på sin Instagram-story. På bilden kunde man se ett skrapt, rött rivmärke som sträckte sig över sidan på Simons hals.

”Skönt rivmärke på träningen”, skriver Simon på sin Instagram-story.

Foto: Instagram

I ett privat meddelande till Hänt beskriver Simon att rivmärket uppstod under en tränings-brottningsmatch och lyckligtvis var skadan inte så farlig som den såg ut.

”Brottades och fick ett rivmärke så inget farligt alls som tur är”, skriver Simon Sköld till Hänt.

FOTO: TT/Instagram

Annons