Simon Kachoas kärlekslögn i TV4: "Klart hon inte blev glad"

Simon Kachoa, 27, gick ner hela 84 kilo i “Biggest looser” 2013  och stod som självklar vinnare. Sedan dess driver han projektet  Min hälsoresa där han coachar deltagare att leva hälsosammare och där man anmäla sig till bootcamp i bland annat Turkiet och Spanien. De sista åren har han varit singel även om det inte råder brist på gott självförtroende.

– Tjejerna säger att jag är väldigt charmig, berättar han när Hänt träffar honom på en tillställning.

Under sin medverkan i TV4:s “Let’s Dance” 2014 var han tillsammans med en flickvän under 1,5 år – men mörkade relationen för att undvika spekulationer. När han i direktsändningen fick frågan om han var singel ljög han till och med och svarade “ja”, det blev droppen som till slut tog kål på relationen.

Han är singel men vill ha en tjej att skratta med.

– Jag hade bara några sekunder på mig att svara, och det är klart hon inte blev så glad. Hon förlät mig, men det sprack och sista halvåret var inte bra alls. Mycket handlade också om svartsjuka, hon fixade inte att jag är väldigt social och ute på mycket saker, berättar Simon.

Fjolåret var ett tungt år då ingenting fungerade för Simon. Den forne “Biggest loser”-vinnaren har lagt på sig vikt och eftersom han är sitt eget varumärke måste han vara noga med hur han själv sköter sig.

– Det var ett riktigt skittår, stressigt, jag mådde inte bra. Jag åt skit och gick upp typ 12 kilo på två månader. Jag är aldrig hemma utan mitt liv är i kappsäck med mycket föreläsningar, men jag ska ner de där kilona till hösten.

Och drömkvinnan då?

– Hon ska vara min bästa vän, rolig, smart, söt, men inte svartsjuk och så ska vi skratta mycket ihop.

Foto: IBL