TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Simon Hermansson och Emmys relation efter Bachelor

14 jan, 2020 
Emmy Rönning och Simon Hermansson
Trots flera dejter uppstod ingen kärlek mellan Simon Hermansson och Emmy Rönning i Bachelor.
Nu avslöjar ungkarlen hur deras relation är idag.
– Ingen tvekan om saken, skriver han.
Annons
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”Brand logo
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

Den senaste säsongen av TV4:s dejtingsåpa Bachelor var rejält händelserik. I det sista avsnittet fick tittarna se ungkarlen Simon Hermansson, 29, ge sin sista ros till Patricia Hanjikova, 24. Men kärleken höll bara i ett par veckor efter att inspelningarna var över och i samband med säsongsavslutningen insåg Simon att han fattade fel beslut i programmet. I ett inlägg på Instagram frågade han istället ifall deltagaren Isabella Larka, 30, ville börja dejta honom igen – trots att hon fick nobben i programmet.

Efter att Isabella tackat ja till Simon Hermanssons kärleksinvit har de börjat umgås allt mer. Julafton tillbringade de tillsammans i Isabellas hemstad Lysekil, vilket Bachelor-profilen avslöjade på Instagram.

”God Jul från Lysekil”, skrev han intill en kärleksfulla bild på sig själv och Isabella Larka.

Emmys ord om Simon Hermansson

En annan deltagare i Bachelor 2019 var Emmy Rönning, 26. I en lång intervju med Hänt plus berättade Emmy vad hon egentligen tycker om Simon Hermansson efter att ha dejtat honom i programmet.

Annons

– Han är rolig, han bjuder på sig själv. Han blir missförstådd i vem han är, sa hon och fortsatte sedan:

– Jag var för hård när jag dömde Simon. Jag ångrar att jag var så stängd och hade en sån mur mot Simon.

I Bachelor var det tydligt att Emmy och Simon klickade bra som vänner någon kärlek utvecklades aldrig mellan dem. Efter inspelningen har det gått desto bättre med Emmy Rönnings kärleksliv – hon har nämligen en ny pojkvän som heter Oscar.

– Jag är lyckligt kär, säger hon.

Så är relationen med Emmy Rönning

Det verkar som att Simon Hermansson fortfarande har kontakt med flera av tjejerna som var med och deltog i Bachelor. På Instagram delar han flitigt med sig av inlägg där han umgås med dem och i veckan fick följarna se att han har haft ett videosamtal med ingen mindre än Emmy Rönning.

”Vi kommer alltid vara 10/10 Emmy Rönning ingen tvekan om saken”, skriver Simon Hermansson på en skärmdump från samtalet.

FOTO: Mattias Hansson/TT, TV4

Annons