Simon Glimhed: Allt du vill veta om årets bachelor

15 feb, 2020 
https://image.hant.se/byline-linnea-lundgren-131x150.jpg.jpg?imageId=4978193&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Linnea Lundgren
Simon Glimhed
Han är en lugn och trygg person som beskriver sin barndom som "fantastisk".
Här är allt du vill veta om årets bachelor Simon Glimhed – och tjejen han hoppas på att träffa.
Annons
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

I höst har årets säsong av Bachelor premiär på TV4 play, C More och Sjuan. Årets ungkarl är 28-åriga Simon Glimhed som hoppas på att hitta kärleken genom att vara sig själv.

Men vem är då denne mystiske singelkille?

– Jag är en snäll person som är lugn och väldigt trygg. När jag går in i ett förhållande gör jag det till 110%, säger han till Hänt.

Simon har växt upp i den lilla orten Skepparkroken som ligger belägen vid havet utanför Ängelholm. Han beskriver själv sin barndom som “fantastisk” och kan utlova en kärleksfull svärfamilj till den tjej som han hoppas på att möta i årets säsong av Bachelor.

– Jag har fått mycket kärlek och har mycket kärlek att ge. Vi har alltid haft ett väldigt starkt band i min familj.

Simon Glimhed om stora sorgen i familjen

Idag bor Simon i Malmö men han har även spenderat flera år på sydligare breddgrader. Under fem års tid levde han och arbetade som mäklare i semesterparadiset Marbella. Valet att komma hem kom först då hans syster plötsligt insjuknade i en allvarlig sjukdom.

Annons

– Hon fick hjärntumör. Till en början åkte jag fram och tillbaka men då vi fick beskedet att det inte fanns mycket att göra så ville jag vara med henne. Sen fick jag ett jobberbjudande här i Sverige samtidigt.

Simon jobbar inom fastighetsbranschen där han får resa väldigt mycket med sitt arbete – något som han även hoppas kunna göra med sin framtida kärlek.

– I ett förhållande tycker jag en blandning av allt är bäst. Jag vill att man ska kunna ha de där mysiga hemmakvällarna men även att man kan resa, bara vi två tillsammans eller tillsammans med kompisar.

Efter Bachelor: Kan tänka sig att flytta för kärleken

Hos en framtida flickvän ser han helst en person med fötterna på jorden. Som kan få honom att skratta och själv har lätt till skratt.

– Jag hoppas på att kunna hitta någon med mycket humor, som är spontan och gärna lite sprallig. Jag är ganska lugn så vi kan komplettera varandra där.

Trots att han en nära relation med sin familj nere i Skåne menar Simon att han inte har något emot att flytta för kärlekens skull.

Annons

– Jag stänger inga dörrar. Jag är öppen för förändring så skulle jag träffa en tjej som bor utanför Skåne så får vi ta det där och då.

Annons