Simon Axelsson tvingas lämna Farmen 2020

Simon Axelsson i Farmen

I söndagens avsnitt av Farmen får TV4-tittarna se rivalerna Jens Rönnqvist och Simon Axelsson möta varandra i Tinget.
Striden slutar med att en av dem tvingas lämna tävlingen.

TV4:s Farmen är i full gång och tittarna har fått ta del av en hel del dramatik och intriger. Två av deltagarna som uppenbarligen inte har kommit speciellt bra överens denna säsong är Simon Axelsson, 25, och Jens Rönnqvist, 31. I en intervju med Hänt plus har Simon i efterhand berättat att det var flera personer han störde sig på under sin tid i Farmen.

– Jag störde mig både på Jens, Esmeralda och Mergim. Fruktansvärda människor som tror så högt om sig själva att de inte vet hur de ska bete sig, sa han då.

Simon Axelssons beslut i Farmen

Tidigare i veckan valde storbonden Sofie Hodén, 29, att utse just Simon Axelsson till förstekämpe. I kvällens avsnitt är det Simons uppgift att utse vem han vill utmana i Tinget.

– Jag vill ha en fight, det är därför jag väljer den här personen. Och jag är inte feg någonstans utan jag vågar. Så den personen jag väljer är Jens, förklarar Simon i Farmen.

Jens Rönnqvist blir inte chockad av Simons beslut utan verkar istället vara rejält taggad inför striden.

– Jag är helt övertygad om att det här är den sista resan. Han kommer inte bara få se att jag är en paktledare, han kommer även få se talangen bakom det, säger Jens.

Tuffa striden med Jens Rönnqvist

Inför kämparnas möte i Tinget förklarar Simon anledningen till att han valde just Jens.

– Jag vill verkligen få ut honom och jag är trött på den här jävla pakten här inne. Jag hatar pakt. Pakt är som sagt för svaga och talanglösa människor som inte klarar sig själva i tävlingen, säger Simon Axelsson.

Efter en tuff kamp är det slutligen Jens Rönnqvist som tar hem segern. Det innebär att det är Simon som tvingas lämna Farmen.

– Jag tror att det var min tur nu. Det var dags för mig att lämna Farmen. Jag har varit här länge nu och jag har märkt att det här inte riktigt är mitt liv. Så jag lämnar, det är okej, säger Simon Axelsson.

Farmen sänds måndag-torsdag och söndagar på TV4 och TV4 Play.  

FOTO: TV4

Senaste nytt