TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Simon Axelsson om sanningen bakom Farmen

30 jan, 2020 
Simon Axelsson om Farmen 2020: Därför är han deltar han
Simon Axelsson, som deltar i Farmen 2020 är ett tidigare känt ansikte för tv-tittarna.
Efter att ha kommit på en andra plats i Biggest loser 2017, har han ett självförtroende som heter duga.
För Hänt berättar Simon om anledningens till att hans nästa tv-program att delta i blev just Farmen:– Jag ville ha en upplevelse.
Annons
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

Årets säsong av TV4:s succéprogram Farmen är äntligen igång. Första dagen klev 19 deltagare in på gården med hopp om att kamma hem titeln som “årets farmare”.

På TV4 och TV4 Play kan vi följa deltagarna, men också se Torpet, där de som åkt ut ur Farmen får en andra chans.

Paolo Roberto, 50, är som vanligt programledare och under säsongen kan vi se en rejäl mix av människor. Trots att det inte är Farmen VIP, där kända personer deltar, så kan vi känna igen två personer i säsongen. Eleonora Gustafsson, 57, som  är mamma till svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson, 32, även kallad ”The Mauler”, vilket Hänt tidigare skrivit om.

Den andra personen som vi känner igen sedan tidigare är Simon Axelsson, 25, från Enköping. Han har nämligen deltagit i tv-programmet Biggest loser 2017, där han kom på en andra plats.

“Jag är väldigt tävlingsinriktad”

Simon har i början av säsongen hållit sig lite i bakgrunden och gör inte allt för mycket oväsen av sig, något som kan ändras lite längre fram i säsongen.

Annons

Idag har han ett mycket gott självförtroende, något som han tog med sig från tiden i Biggest loser. I det programmet kammade han alltså hem en andra plats, och menar att hans tävlingsinriktad kan ha haft en stor del med det att göra.

– Jag är väldigt, väldigt tävlingsinriktad, och genom att jag är det så var jag tvungen att vara extrem, avslöjar han för Hänt i en intervju.

Därför deltar Simon Axelsson i Farmen 2020

– Farmen var en väldigt spontan grej som bara dök upp.

Men hur kommer det sig att Simon till slut dök upp i Farmen 2020? Det som lockade verkar vara upplevelsen.

– Jag sökte själv. Jag kände att jag ville ha en upplevelse och Farmen var det som dök upp och jag tog det. Det passade även väldigt bra för jag var väldigt uttråkad hemma.

Det pratas om att Simon också ville röra om lite i grytan under säsongen.

– Jag är en sådan person som säger vad jag tycker och tänker. Folk kallar mig diva, och ja, det kan jag väl vara. Jag gillar när saker och ting händer, och jag hamnar alltid i mitten av det, där det kommer till draman, avslutar Simon Axelsson till Hänt.

Hittills har Simon inte varit en del av så mycket drama ännu, men enligt honom själv kan vi alltså vänta oss att se honom stå i centrum framöver.

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4

Annons