Simon Axelsson i Farmen 2020 – här har du sett honom tidigare

Pressbild på Simon Axelsson och alla andra deltagare i Farmen 2020

Årets säsong av Farmen har äntligen dragit igång, och redan första dagen bildades olika pakter.
Ett ansikte som vi kanske känner igen sedan tidigare är Simon Axelsson.
Han har nämligen varit deltagare i ett annat tv-program, men vilket?
Hänt svarar.

Äntligen har det dragit igång – årets säsong av Farmen! Det var 19 deltagare som klev in första dagen på gården somras i hopp om att bli “årets farmare”. Paolo Roberto, 50, leder som vanligt programmet som visas på TV4 och TV4 Play, där man dessutom se Torpet där deltagare kan tävla om att komma tillbaka in till gården.

Vi kommer i kommande säsong att kunna se en rejäl mix av människor där yngsta deltagaren är 20 år och den äldsta är 67 år. Även om detta inte är Farmen VIP, där svenska kändisar deltar, så kan vi känna igen en eller två stycken. Bland annat så är en av årets deltagare, Eleonora Gustafsson, 57, mamma till den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson, 32, även kallad ”The Mauler”, som Hänt tidigare skrivit om.

Farmen-Simons succé i Biggest loser

Men Eleonora är inte den enda som har ett välbekant ansikte. För visst känner man igen Simon Axelsson, 25, från Enköping? Och det är inte så konstigt.

Detta verkar inte vara något som Simon själv pratar högt om med andra deltagarna under de första avsnitten, då det verkar vara mest fokus på att hålla sig i bakgrunden för att sedan kunna “skapa drama i smyg”.

Men Simon har faktiskt varit en väldigt stark karaktär i ett annat succéprogram, nämligen Biggest loser i säsongen som gick 2017, där han gjorde dundersuccé och landade på inget mindre än en andra plats.

Ja, det blev alltså silvermedalj för Simon som nästan gick ned 60 kilo under säsongens gång. Men ibland kan silver vara finare än guld, och Simon fick en hel del andra vinster än första platsen.

“Skriver att de vill dejta mig”

I en intervju med Hänt har han tidigare berättat om hur han fullkomligt blev överöst med kärleksfulla mail och meddelanden från tjejer som var intresserade av att dejta Simon.

– Det har varit jättemycket tjejer som skrivit till mig sedan programmet. Det är mer än hundratals, det är nog tusen stycken, berättade Simon för Hänt.

Han menade att det till och med var tjejer som hört av sig till hans vänner i hopp om att komma i kontakt med andra plats-tagaren.

– De skriver att de vill dejta mig och ja, de vill göra allting… De skriver allt möjligt, att jag är sjukt sexig och sånt. Men det är bara kul, jag är öppen för allt, sa han då samtidigt som han skrattade.

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4