LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sigrid Bernsons oro för 1-årige sonen Viggos hälsa: ”Så jobbigt för mammahjärtat”

21 dec, 2023 
Sigrid Bernson delar nu med sig av sin oro inför julen då sonen Viggo tyvärr blivit sjuk.
”Det är så jobbigt för mammahjärtat”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Proffsdansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson välkomnade sonen Viggo till världen i september förra året. Men vägen dit var inte enkel. När Sigrid fick reda på att hon var gravid med sonen var hon fortfarande sjukskriven för utmattning.

Sigrid Bernson om utmattningen

Sigrid har tidigare berättat om utmattningen i Bathina Philipsons podd Bathina möter och den stora lyckan över sin graviditet.

– Jag var fortfarande sjukskriven, men inte heltid. Jag jobbade 50 procent men just det här när man är sjuk i utmattning. Det är väldigt sällan som du är hundra procent frisk när du börjar jobba, säger hon.

Hon berättade även om drömmen och längtan över att bli mamma.

– Ett jättestort mål för mig när jag var som sjukast var att jag ville bli mamma en dag. Det har varit en jättestor längtan och en bra morot för mig att jobba med mig själv.

Sigrid Bernsons son Viggo sjuk: ”Så jobbigt för mammahjärtat”

Nu är Viggo ett år och det är dags för familjens andra jul som småbarnsföräldrar. Men det är något som kan ställa in det – Viggo har tyvärr blivit sjuk.

Det är på Instagram som Sigrid uttrycker sin oro inför julen.

”Viggo har varit sjuk hela veckan stackarn.. Vi hoppas han hinner bli bra till jul…”

Hon förklarar även hur jobbigt det är och frågar följarna.

”Det är så jobbigt för mammahjärtat när han inte mår bra och när han är så liten och inte kan förklara hur han mår. Fler som vabbar inför jul?”

FOTO: INSTAGRAM, TV4

Annons