TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sigrid Bernsons mystiska förändring – beslutet med Robin Bengtsson

06 maj, 2020 
Sanningen om Sigrid Bernsons mystiska förändring – plötsliga beslutet med Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson bekräftade sin relation i slutet av förra året. Kärleken spirar mellan paret, som för inte länge sedan flyttade in i sitt nyköpta hus.
Men det är inte den enda förändringen som Sigrid Bernson gått igenom under våren.
Annons
Sigrid Bernsons försvar – efter tuffa tidenBrand logo
Sigrid Bernsons försvar – efter tuffa tiden

Sigrid Bernson är ett känt ansikte i tv-rutan. Vi känner främst igen henne som en av de populära proffsdansarna i TV4:s Let’s dance, där hon medverkat i massor av säsonger och mer än en gång kammat hem vinsten ihop med sin danspartner. Både Benjamin Ingrosso och Anton Hysén är kändisar som dansat vid hennes sida när det tillslut resulterat i en seger.

Hon har även medverkat i Melodifestivalen, där hon tog sig till Andra chansen med bidraget Patrick Swayze.

Men i år ser vi henne inte i tv-rutan alls. Senast hon syntes var i den förra säsongen av Let’s dance, då hon dansade ihop med Robin Bengtsson. Någon vinst blev det inte, men nog vann både Robin och Sigrid den högsta vinsten ändå!

Idag är Sigrid och Robin ett par. Det var efter månader av spekulationer som de avslöjade sin relation under julafton förra året, då Sigrid delade en kyssbild av dem två.

Följarna jublade i kommentarsfältet efter kärleksavslöjandet.

Annons

Är så glad för er och framförallt din skull, du är verkligen värd det allra bästa Sigrid! Jag hoppades i Let’s dance att ni skulle bli ihop”, skrev en varmt och kärleksfullt.

Sigrid Bernsons frånvaro i Let’s dance

Något hennes följare inte jublar över däremot är hennes paus från Let’s dance. När hon inte stod klar som en av deltagarna i årets säsong var det många som undrade varför, och efter en längre tystnad valde Sigrid att förklara sig kring beslutet.

Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år.
Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Det gäller både jobb och sociala medier”, skrev hon i ett ärligt inlägg på Instagram och fortsatte:

Lets Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år. Därför har jag själv valt att hoppa över årets säsong.

Annons

Och som hon förklarar är det inte bara Let’s dance och tv-rutan som blivit lidande, även hennes sociala kanaler har under större delar av våren varit på paus.

Offentliga relationen innan Robin Bengtsson

Robin Bengtsson är inte den enda som Sigrid fallit för under sin medverkan i Let’s dance. När hon och Samir Badran dansade ihop 2017 chockade de alla med en kyss i slutet av säsongen. Där och då stod det klart att Sigrid och Samir var ett par.

Sigrid och Samir visade flitigt upp sin relation i sociala medier. Till en början visade Sigrid även upp relationen med Robin i sina sociala kanaler, men i och med att hon nu medvetet håller sig borta från sociala medier så får vi inte lika mycket inblick i relationen.

Däremot gjorde hon ett undantag i slutet av april, då Robin fyllde 30. Hon grattade och hyllade sin kärlek på födelsedagen.

Tänk att jag får dela livet med dig!!! Du gör mig så lycklig!” skrev hon i inlägget.

Sigrid och Robin bor idag ihop i deras relativt nyköpta hus i Vallentuna, som paret nu håller på att renovera för fullt. Någon som uppdaterar sina sociala kanaler lite mer frekvent är Robin, och han har delat med sig av hur det ser ut hemma hos familjen Bengtsson/Bernson.

FOTO: TT

Annons