sigrid bernson

Sigrid Bernsons bröllopslycka – 7 månader efter sonens födsel

Sigrid Bernson.

Sigrid Bernson kan nu dela med sig av ännu en lycka i livet.
Nya bilder visar nämligen att hon är på bröllop.
Vigsel i skidbacken”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska kändisar som fått barn 2022
0:40

Efter reklamen: Svenska kändisar som fått barn 2022

(0:40)

Slå på ljud

Sigrid Bernson, 34, var i många år en av proffsdansarna i Let's dance. Men 2019, skulle hon göra sin sista säsong – vilket hon senare skulle förklara orsaken till. Sigrid hade nämligen drabbats av utmattningssyndrom.

Men trots den svåra tiden fann Sigrid något att glädja sig över. Hon hittade nämligen kärleken i artisten Robin Bengtsson, 33, då en romans hade växt fram när de dansade ihop i programmet.

Tre år senare, i september förra året, delade Sigrid och Robin en stor lycka. De fick sitt första gemensamma barn i sonen Viggo.

Sigrid Bernsons barnbesked

Kort efter att Sigrid hade fött sonen Viggo, frontade hon tidningen Mama. Då berättade hon om framtidsplanerna och avslöjade att hon redan tänkte på fler barn.

– Jag ser att vi fortsätter så som vi gör nu, att vi får må bra och njuta av vår familj. Vi älskar ju hemmaprojekt, så vi kanske vill bygga ut? Och jag är ju redan taggad på ett barn till! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille. Kanske om ett år eller så?

Wiliam är Robin Bengtssons son, som han fick med ex-flickvännen Emma Hallbygård.

Sigrid Bernson visar upp bröllopslyckan

Nu, sju månader efter Viggos födsel visar Sigrid upp en ny lycka. Nyligen delade hon nämligen bilder från ett stort party i form av en möhippa för sin vän Therese, som hade planer att gifta sig med maken i Åre. Sigrid har fått en roll i bröllopet och kommer att vara med som brudtärna.

Snart gifter du dig med din Thomas mitt i skidbacken i Åre och det ska bli så magisk att få vara med som en av dina brudtärnor.”, skrev Sigrid då på Instagram.

Och i helgen ska den stora ceremonin äga rum. Sigrid delar en story från en fest dagen innan bröllopet och förklarar att det snart är dags.

Vilken start på bröllopshelgen. Nu taggar vi för de här godingarnas vigsel i skidbacken imorgon och fest på kvällen”, skriver Sigrid.

Sigrid på bröllop.

Sigrid Bernsson är brudtärna på vännens bröllop.

FOTO: INSTAGRAM

Så spännande!

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN