TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sigrid Bernsons återförening med ex-pojkvännen Petter Egnefors

23 sep, 2020 
Sigrid Bernson och Petter Egnefors
Sigrid Bernson uppdaterar inte längre sina sociala medier lika flitigt.
Nu visar det sig att proffsdansaren plötsligt återförenas med ex-pojkvännen Petter Egnefors.
Annons
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna PankovaBrand logo
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna Pankova

Sigrid Bernson har under flera års tid varit en av tittarfavoriterna i TV4:s Let’s dance. När hon medverkade i programmet 2017 fann hon kärleken i Samir Badran. Efter dansprogrammets slut fortsatte det dåvarande paret att ses och under två års tid var de ett av nöjessveriges hetaste par.

I januari 2019 fick relationen ett slut, det var efter att Samir hade varit i iväg på en resa som paret avslöjade att de hade beslutat sig för att gå skilda vägar. Senare kom det fram att det var Samir som tagit beslutet att avsluta relationen. Sedan dess har mycket hunnit ske – både Sigrid och Samir har funnit kärleken på annat håll.

Plötsliga förändringen – stora tystnaden

Det var under Let’s dance-säsongen 2019 som Sigrid dansade med artisten Robin Bengtsson. Att duon kom bra överens undgick nog ingen och faktum är att Sigrid och Robin fann kärleken under dansrepetitionerna. Det var dock inte förrän på julafton samma år som paret gick ut med att det var med än vänskap mellan dem. Idag lever Sigrid och Robin i en gemensam villa i Vallentuna, utanför Stockholm.

Annons

Sedan i våras har Sigrid synts ovanligt lite i offentligheten. När TV4 gick ut med vilka dansare som skulle medverka i årets säsong saknades Sigrid bland namnen.

Under våren och sommaren märktes dessutom en stor skillnad i Sigrids sociala medier-användande. Hon var nämligen inte alls lika aktiv som hon tidigare hade varit. Men i samband med avslöjandet om att hon inte skulle medverka i Let’s dance öppnade Sigrid upp om att hon beslutat sig för att trappa ner på jobb, vilket innebar både Let’s dance men även sina publiceringar på Instagram.

Sigrid återförenas med ex-pojkvännen

Innan Sigrid träffade Samir och Robin så hade hon en relation med en annan känd person. Komikern Petter Egnefors, 27, känd från humorgruppen Tom & Petter, var nämligen Sigrids stora kärlek för några år sedan. I början av Sigrids TV-karriär var det nämligen Petter som fanns vid hennes sida i publiken på Let’s dance. Nu visar sig Sigrid och Petter plötsligt stå inför en återförening. De har båda nämligen fått äran att ha stora roller under vännerna Anna Pankova och Kristian Täljeblads bröllop som går av stapeln i helgen.

Annons

I trailern för den nya serien Anna & Kristian Forever syns både Sigrid och Petter flitigt. Sigrid är en av Annas brudtärnor och av videon att döma har även Petter en roll framme vid altaret.

Sigrids nuvarande pojkvän Robin kommer däremot inte att stå framme vid brudparet då han inte är best man till Kristian.

– Han önskar ju det men han får sitta på avbytarbänken den här gången, har Kristian tidigare berättat för Hänt.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Instagram

Annons