LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernson hyllas efter nya orden om mammalivet: ”Igenkänning”

08 dec, 2023 
Linn Seipel
sigrid bernsson och robin bengtsson med sonen viggo
Sigrid Bernsson har tillsammans med Robin Bengtsson sonen Viggo som hunnit fylla ett år!
Efter en lång hälsokamp verkar Sigrid och den lilla familjen må bättre än någonsin, och nu hyllas hon för en video hon lagt ut – med hög igenkänning för alla småbarnsföräldrar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo om Mello och att bli pappa: ”Det sista jag gör”Brand logo
Danny Saucedo om Mello och att bli pappa: ”Det sista jag gör”

Proffsdansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson lycka var total när de fick sitt första barn i september förra året – lilla sonen Viggo.

Vägen dit var inte helt spikrak då Sigrid under en fler år led av en utmattningsdepression. Dessutom blev hon gravid för första gången då hennes mående var som värst, varför hon också valde att göra en abort.

Sigrid Bernson och Robin Bengtssons väg till att bli föräldrar

– Allt i mitt liv var egentligen precis som jag ville ha det. Jag hade hittat mannen i mitt liv. Jag jobbade med det jag tyckte om. Min ekonomi var bra. Jag kände att livet föll på plats liksom. Men det enda som inte funkade, var jag. Jag mådde inte bra. Jag var så pass dålig att jag kände att det inte var läge för mig att bli mamma. Så jag gjorde en abort, har hon tidigare berättade för tidningen MåBra. Hon fortsatte:

Annons

– Jag var väldigt ledsen och besviken på mig själv, att jag hade gjort så att jag inte kunde bli mamma där och då.

Sigrid Bernsons hälsoresa – och ändringen i sonen Viggos liv

Det dröjde dock inte allt för länge innan hon blev gravid med sonen. Vid tillfället var hon fortfarande sjukskriven för utmattning, om än i bättre skick.

– Ett jättestort mål för mig när jag var som sjukast var att jag ville bli mamma en dag. Det har varit en jättestor längtan och en bra morot för mig att jobba med mig själv, berättade Sigrid Bernsson nyligen i Bathina Philipsons podd Bathina möter.

Nu är Viggo lite mer än ett år, och har precis börjat förskolan. Hon och Robin ser ut att trivas superbra i sin lilla familj, och Sigrid verkar må bättre än på länge. Nyligen lade Sigrid ut ett inlägg där hon fixat håret hos Bobby Oduncu för att ”mamma-tofsen behövdes göras något åt nu när min jobbhöst har dragit igång”.

Annons

Sigrid Bernssons humorklipp skapar stor igenkänning hos småbarnsföräldrar

Hon skämtar också glatt på sin Instagram – ett ytterligare gott tecken för att hon mår bättre! Nyligen lade hon upp en julinspirerad video med hög igenkänning för alla som är eller har varit småbarnsföräldrar.

I klippet skriver Sigrid ”Viggos önskelista till jultomten” följt av en gråtskrattande emoji. Sedan ser man hur hon sätter en presentrosett på först en toalettrulle, sedan toalettborsten, följt av fjärrkontrollen samt hennes egna glasögon – för att nämna några.

I kommentarsfältet väller det in skratt och föräldrar som förstår precis, samt lägger till flera saker i hemmet som deras ettåringar gärna hade fått.

”Haha! 1000%. Diskmaskinen och skor här hemma”, skriver en följare.

”Stämmer så bra in på våran snart 14 månaders med. Sladdar av alla olika slag är också högt på listan”, berättar en annan.

”Spot on haha! Glöm inte presentpapper. Ettåringar är ändå rätt tacksam att fira jul med. Lycka är att få leka med pappret när någon annan öppnat sin julklapp. Två presenter i en”, skriver en tredje följt av gråtskatt-emojis.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Instagram

Annons