LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sigrid Bernson startar om helt – nya karriären ingen visste

27 feb, 2024 
Sigrid Bernson är känd för sina stora talanger inom sång och dans.
Men nu har hon valt att byta bana i livet.
”Lanseras idag”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”Brand logo
Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”

Sedan dess har mycket hänt och i september 2022 fick de välkomna sin son Viggo till världen.

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skrev Sigrid då på Instagram.

Sigrid Bernson sadlar om – här är nya företaget

Innan Sigrid blev gravid tampades hon med utbrändhet och hon gick in i väggen på grund av alla jobb hon tog sig an. Hon tog då verkligen ett steg tillbaka och lät sig själv återhämtas i lugn och ro.

Annons

Den uppgiften tog hon på största allvar och nu verkar hon vara återställd! Sigrid har nämligen startat ett nytt företag – och det har inte någonting alls med dans och musik att göra!

Företaget som Sigrid har varit med och startat jobbar med namnlappar som man kan märka sina barns kläder med. Sigrid utlovar att namnlapparna är väldigt snygga och hon tror verkligen att hennes kunder kommer älska dem lika mycket som hon.

Dessutom ska de vara lätta att applicera, samt tåla tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Sigrid Bernsons nya karriär

Att börja jobba med namnlappar är definitivt en ny karriär för Sigrid.

Sigrids tidigare jobb har som sagt främst gått ut på att dansa och sjunga. Hon har ställt upp i Let's dance nio gånger och dansat med kändisar såsom Benjamin Ingrosso, Samir Badran och många fler.

Sigrid har även ställt upp i Melodifestivalen. Året var 2018 och hon uppträdde med låten Patrick Swayze som tog henne till andra chansen.

Men nu är det alltså namnlappar som gäller!

”Jag har varit med och startat företaget Yesyes som lanseras IDAAAG!! Vi gör Sveriges snyggaste namnlappar!”, skriver hon till inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons