LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robin Bentssons glädje med Sigrid Bernson – nu väller gratulationerna in

02 jan, 2024 
Robin Bentsson och Sigrid Bernson
Robin Bengtsson har lagt upp en ny bild på flickvännen Sigrid Bernson som får följarna att ösa in gratulationer.
På Instagram visar paret upp glädjen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”Brand logo
Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”

Det var på självaste nyårsafton 2019 som Robin Bengtsson, 33, och Sigrid Bernson, 35, avslöjade att de är tillsammans. Paret träffades tidigare det året när de dansade ihop i Let's dance och redan då började det ryktas om att det inte bara var vänskap mellan dem.

Sedan dess har mycket hänt i Robin och Sigrids liv. De har flyttat ihop till en villa i Vallentuna, strax utanför Stockholm, och hösten 2022 föddes deras första gemensamma barn, sonen Viggo, 1. Robin Bengtsson har också sonen Wille, 9, sedan en tidigare relation.

Det fick Sigrid Bernson av Robin Bengtsson i 35-årspresent

Slutet på december är viktig i familjen Bengtsson/Bernson av flera anledningar. Det var ju alltså då de valde att gå ut med nyheten att de är ihop för fem år sedan men det är också den tiden på året som Sigrid fyller år, närmare bestämt den 28 december!

Annons

För att uppmärksamma detta har Robin Bengtsson lagt upp en bild på sin älskade flickvän på Instagam. I bildtexten skriver han:

”Sigge 35 år idag!!! Tjoho! Älskar dig”.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in. Robins manager, Nishti Husseini, har också skickat en hälsning och avslöjar samtidigt vad Sigrid Bernson fick i present.

”Hörde att hon fick en resa i födelsedagspresent. Du är sån dröm-man!”, skriver hon.

Robin Bengtsson om att fria till Sigrid Bernson: ”Måste ju få tummen ur”

Vad 2024 har att bjuda på för Robin och Sigrids del återstår att se men det verkar som att de har siktet inställt på barn nummer tre.

– Jag är ju redan taggad på ett barn till! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille. Kanske om ett år eller så?, sa Sigrid nyligen.

Robin Bengtsson har tidigare berättat att han gärna vill fria till flickvännen. I en intervju med Aftonbladet förklarade han 2021 att det främst är en fråga om att faktiskt komma till skott.

– Jag måste ju få tummen ur och fria då, men det lär ni väl märka den dagen det händer. Vi får se när det blir av, sa han då.

FOTO: Hans Shimoda/TT, TV4

Annons