Sigrid Bernson om relationen till Robin Bengtssons ex Emma Hallbygård

Sigrid Bernson och Emma Hallbygård

Sigrid Bernson är bonusmamma till Emma Hallbygårds son.
Nu berättar dansaren hur relationen mellan henne och Robin Bengtssons ex ser ut idag.
– Vi har alla inställningen att vi gör det som är bäst för Wille, säger Sigrid till Mama.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Let's dance-profilen Sigrid Bernson, 34, blev mamma för första gången i september. Pojken som fick namnet Viggo är däremot Robin Bengtssons, 32, andra barn då han har sonen Wille från en tidigare relation med exet Emma Hallbygård.

Sigrid Bernsons stora lycka över att vara bonusmamma till Wille

Att Sigrid kommer bra överens med bonussonen råder inga tvivel kring. På sociala medier skriver Sigrid ofta fina inlägg om Wille och att hon är lycklig över att få vara bonusmamma är tydligt. I en ny intervju med Mama berättar nu Sigrid mer om känslorna över att ta sig an rollen som bonusförälder.

– Jag tar den verkligen på allvar. Ibland är det så klart klurigt och svårt och ibland så går det jätteenkelt. Vårt hus är ett hem för alla, då måste allas viljor få plats. Det ska vara okej för både mig och Robin att säga till, som de två vuxna som vi är hemma, säger Sigrid till tidningen.

Verkliga relationen mellan Sigrid Bernson och Robins ex Emma Hallbygård: ”Hjälps åt”

Sonen Wille fick Robin tillsammans med Emma Hallbygård för nio år sedan. Eftersom de lever ett varannan vecka-liv med sonen blir det en hel del kontakt för Sigrid och Robin med Emma. Detta visar sig vara något som funkar väldigt bra.

– Det funkar jättebra! Vi har alla inställningen att vi gör det som är bäst för Wille. Det finns inga sura miner. På papperet har vi varannan vecka, men sedan hjälps vi ju åt. De var ju till exempel här på en sekund när mitt vatten gick, redo att ta Wille. Hans mamma Emma kom ut till bilen och skrek ”lycka till nu!”. Och jag hade köpt allt till Viggo, men jag hade inte köpt några bindor till mig själv, så jag hade en liten blöja mellan benen då när vi skulle åka, och då sprang hon ut med bindor till mig..., säger Sigrid till Mama.

FOTO: TV4/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN