LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sigrid Bernson har blivit moster – visar upp systerdottern Ada

05 okt, 2020 
Sigrid Bernson
Sigrid Bernson har blivit moster till en liten flicka vid namn Ada.
Nu visar proffsdansaren upp den stora familjelyckan i ett inlägg på Instagram.
– Lilla underbara älskade, skriver hon.
Annons
Sigrid Bernsons bebislycka – stora glädjen över familjetillskottet: ”Lilla underbara älskade”Brand logo
Sigrid Bernsons bebislycka – stora glädjen över familjetillskottet: ”Lilla underbara älskade”

Sigrid Bernson, 31, fann kärleken i artisten Robin Bengtsson, 30, under inspelningarna av Let’s dance 2019. Där var hon en av proffsdansarna och har medverkat i programmet hela sex gånger, varav två av dem har det slutat med vinst.

Den första vinsten som hon kammade hem var 2012 när hon dansade med Anton Hysén, 29, och den andra vinsten drog hon hem 2014 när hon dansade med Benjamin Ingrosso, 23.

Säsongen 2017 fick hon Samir Badran, 30, som danspartner och de kom på en sjätte plats men deras resa slutade inte där eftersom de nämligen blev ett par kort efter danstävlingen. Relationen höll i ungefär två år innan Samir valde att avsluta relationen.

”Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut.” skrev Sigrid då på Instagram.

Utöver danskarriären har Sigrid även tagit sig in i musikbranschen. Det var när hon dansade med Benjamin som hon fick in en fot inom musiken och ställde upp i Melodifestivalen 2018. Hon tog sig till andra chansen men där slogs hon ut mot Mendez.

Annons

Förhållandet med Robin Bengtsson

Sedan Sigrid Bernson träffade kärleken i Robin har de tagit flera stora steg i relationen. De har bland annat flyttat in i en lyxvilla på 140 kvadratmeter i Vallentuna utanför Stockholm. Huset har sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter. Robins son William, från ett tidigare förhållande, har även han synts mysa med dem på den nybyggda verandan.

Den senaste tiden har det spekulerats en del kring att Sigrid skulle vara gravid då hon tackade nej till att medverka i årets säsong av Let’s dance. Pojkvännen Robin har dock förklarat att så inte är fallet.

– Det är hon inte, har han tidigare sagt till Hänt.

Sigrid Bernsons stora bebislycka

Men bebislyckan är ändå total för Sigrid Bernsons del, detta efter att hennes syster har fått barn. I ett inlägg på Instagram berättar proffsdansaren om glädjen.

”Mosters hjärta. Lilla underbara älskade Ada!”, skriver hon nu till bilden.

Och följarna verkar minst sagt tycka att hon passar bra med en liten bebis i famnen.

”Sitter fint i din famn”, skriver en följare.

”Dax o skaffa en liten själv”, skriver en annan.

Annons