TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sigrid Bergåkra visar upp nya kärleken – efter avslöjandet

04 jun, 2020 
Sigrid Bergåkras framtidsbesked om nya kärleken – efter avslöjandet
Bonde söker fru-profilen Sigrid Bergåkra avslöjade för Hänt om sin nya kärlek och att de snart ska flytta ihop.
Men där stannar inte planerna och förhoppningarna om framtiden.
– För att känna att man tillhör varann så kan jag väl absolut tänka mig någon slags ceremoni, berättar Sigrid för Hänt.
Nu visar Sigrid upp nya kärleken!
Annons
Sigrid Bergåkras nya kärleksbesked: ”Har träffat den rätta”Brand logo
Sigrid Bergåkras nya kärleksbesked: ”Har träffat den rätta”

För snart ett år sedan bekräftade Bonde söker fru-profilen Sigrid Bergåkra, 47, att hon och dåvarande kärleken Mattias Jansson gått skilda vägar.

Som många vet är det ingen enkelt match att repa sig från ett uppbrott, något som Sigrid tampats med det senaste året.

Sigrid Bergåkras ord om nya kärleken

Men när Hänt når Sigrid visar det att livet börjat blomma rejält – Sigrid har träffat kärleken på nytt och snart är det dags för dem att bli sambos!

– Vi har träffats tack vare att han faktiskt har funnits i min närhet i många många år, för han har jagat i Hälsingland, i vår by, under tio års tid. Men det visste inte jag. Så den senaste älgjakten då stod han här på min gård liksom!, har Sigrid berättat för Hänt i en intervju.

Sigrid Bergåkra framför dass med hjärtan
FOTO: Patrik Österberg/TT

Sigrid avslöjar även att relationen känns så pass rätt och bra att det snart är dags för dem att bli sambos, och det då självklart blir den nya mannen som flyttar in till henne på gården. När detta kommer ske är fortfarande lite oklart, men en sak är Sigrid riktigt säker på – hur fantastiskt bra hon mår.

Annons

– Just nu, kärleken, hästarna och barnen samt att vi är friska. Då skulle jag vilja trycka på paus och stanna här, frysa tiden liksom. Jag har ett jättefint liv och vill gärna dela det med så många jag kan.

Framtidsbeskedet om nya kärleken

Nu när allt fungerar så bra, och känns bra. Finns det några förhoppningar eller tankar kring att eventuellt förlova sig för att sedan gifta sig?

– Ja alltså, det här med kärleksresan den har väl ingen ålder liksom? Det tycker jag nog vi har slagit hål på för många år sedan, menar Sigrid Bergåkra.

Men en omöjlighet till en förlovning är inte alls omöjligt låter det som!

Sigrid Bergåkra har träffat kärleken
FOTO: Patrik Österberg/TT

– För att känna att man tillhör varann så kan jag väl absolut tänka mig någon slags ceremoni liksom. Men hur den ska se ut och så det vill jag att han kanske ska få bestämma. Eller vi kan ju bestämma det gemensamt, men framförallt att han ska få känna det själv, säger Sigrid Bergåkra till Hänt och avslutar med:

Annons

– Fast det är ju skottår, så det är ju toppenbra!, säger Sigrid till Hänt med ett fniss och syftar på en gammal tradition att bröllopssugna kvinnor får fria på skottdagen.

Sigrid visar upp kärleken

När Sigrid avslöjade för Hänt att hon äntligen hittat kärleken igen så ville hon inte avslöja vem det var. Nej, vem den rätta är ville hon fortfarande hålla lite hemligt – tills nu.

I dagarna har nämligen ett nytt Instagram-konto skapats med namnet bergakraparet, där bilder på Sigrid och en man finns i flödet. Vem är mannen, är det kärleken tro?

För att vara riktigt säkra på saken kontaktade Hänt Sigrid. Och visst var det så!

– Ja, det är kärleken. Han är så fin och ger oss stöd på alla sätt i livet, bekräftar Sigrid för Hänt.

Stort grattis till paret!

FOTO: Janerik Henriksson/TT, Björn Lindahl/TT

Annons