LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sigrid Åhs okända romans med Matti Berenett: ”Väldigt mycket flört”

18 maj, 2023 
Sigrid Åhs och Matti Berenett
Sigrid Åhs har tidigare dejtat Matti Berenett.
Nu berättar hon om den okända romansen med Skilda världar-skådisen.
– Väldigt mycket flört och en hel del dejter, säger Sigrid till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappaBrand logo
30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa

Sigrid Åhs, 48, fick stor uppmärksamhet när hon klev in i huset under inspelningarna av Min mamma, din pappa. Den tidigare glamourmodellen är tidigare känd för sin medverkan i Tuttifrutti och som "Sveriges Pamela Anderson".

Under 90-talet syntes Sigrid både här och där, hon levde ett liv mitt i vimlet men försvann sedan helt och levde då ett familjeliv med sina två barn. I en intervju med Hänt berättar Sigrid om sitt förflutna i rampljuset.

– Det var en lärorik tid, en glamorös tid och en väldigt väldigt rolig tid i mitt liv som jag känner ligger mig varmt om hjärtat.

Sigrid Åhs okända relation med Matti Berenett

Det framkommer även att hon har haft flera romanser med andra kända personer. Sigrid och Fahid "Fadde" Darwich var nämligen ett par under en kortare tid.

Annons

– Det rann ut i sanden ganska fort. Vi känner varandra och känner till varandra och så såklart. Men vi har ingen kontakt alls idag. Vi gick på några dejter och försökte lära känna varandra, sen så kände vi att det inte var rätt alls, säger Sigrid.

Hon avslöjar även att hon haft en fling med Matti Berenett, 51, känd som Tom i Skilda världar.

– Det var jättelänge sen, det var på 90-talet. Då var det lite dejter och så. Eller väldigt mycket flört och en hel del dejter, säger Sigrid.

Har ni någon kontakt idag?

– Nja vi skriver någon gång till varandra.

Skilda världar
Matti Berenett spelade Tom i Skilda världar. Foto: TT

Sigrid Åhs stora kärlekslycka efter TV4-programmet

Under våren har vi fått följa Sigrids jakt efter kärlek i TV4:s dejtingprogram Min mamma, din pappa. När hon klev in i huset hade hon inte kunnat ana att hon bara någon vecka senare skulle funnit kärleken i sitt liv.

Annons

– Det blir väldigt mycket körande fram och tillbaka men som tur är så är det bara ett par timmar. Det är rätt smidigt och jag tycker om att köra bil. Planen finns, det har vi pratat om ganska omgående. Emil kan tänka sig att flytta ner till Malmö men båda vi har hus och så, så det tar lite tid. Vi skyndar långsamt och har något att ser fram emot och längtar.

FOTO: TV4/TT

Annons