LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Shimodas avslöjar: Redan slut mellan Lena Ph:s ex och tv-profilen Anna Herdenstam

21 feb, 2016 
Hans & Anna Shimoda
Det höll bara i fyra månader.
Annons

Det går fort ibland.

I höstas blev det känt att sångerskan Lena Philipssons och modellen Pierre Leanders relation hade tagit slut.

– Vi fick två fina år, förklarade Pierre, 42, i en lång intervju med Häntbloggen.

Bara några veckor senare gick Pierre och TV4-profilen Anna Herdenstam ut med att de var tillsammans. En kärlekshistoria som blossade upp och brann intensivt och innerligt. Åtminstone ett tag.

Nu kan vi berätta att majbrasan mellan Pierre och Anna har slocknat. Så sent som i slutet av december, rättare sagt på efterfesten för galapremiären av “En man som heter Ove” satt vi med Pierre och Anna och umgicks till sent på kvällen. De betedde sig som nyförälskade tonåringar och släppte knappt taget om varandra, om så för en sekund.

Anna Herdenstam och Pierre Leander Lifestyle Charity day 5-års jubileum, Sturegallerian, Stockholm, 2015-12-09 (c) Karin Törnblom / IBL *** Local Caption *** Lifestyle Charity day 5-års jubileum, Sturegallerian, Stockholm, 2015-12-09
Anna Herdenstam och Pierre Leander när det begav sig. Foto: IBL

Därför kommer nu det minst sagt plötsliga uppbrottet som lite av en chock. Men våra aningar stämde mer än väl vilka Pierre precis har bekräftat i ett sms.

Annons

– Ja, det stämmer. Man kan säga att romansen gick över i vänskap. Vi är alltså fortfarande mycket goda vänner och umgicks så sent som igår.

Det måste i så fall varit tidigt på dagen för på kvällen lade båda ut bilder på sina sociala medier och Anna umgicks med goda vänner och tittade på Melodifestivalen medan Pierre var ute på innekrogen Hillenberg på Stureplan med bland andra festfixaren Christos Neo.

Pierre Leander var tidigare tillsammans med Lena Philipsson. Foto: IBL
Pierre Leander var tidigare tillsammans med Lena Philipsson. Foto: IBL

Lustigt i sammanhanget är att Anna faktiskt har varit ihop med Måns Herngren som tidigare var gift med Lena…

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons