Artikeln innehåller reklamlänkar

Sexorgie under Paradise hotels finalfest 2019

Paradise hotel finalfest 2019
NU GRATIS

När kamerorna slocknade tog inte finalfesten slut för Paradise hotel-profilerna.
Nu vittnar deltagarna om en sexorgie och berättar sanningen om vad som hände under natten.
✔︎ ”Alla låste in sig på rummen och hade sex överallt”.

Paradise hotel 2019 har en vinnare. Hannah ”HK” Klosterman, 21, krossade kulan mitt framför ögonen på sin partner Jesper Bengtsson, 23, till de övriga deltagarnas förtjusning.

– Det är klart att de hurrar. Vissa tyckte ju inte om mig och det var väl för att jag hade förstört deras drömmar tidigare. Jag köper det och det är verkligen lugnt, säger Jesper Bengtsson när Hänt träffar vinnarparet i Stockholm.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Slå på ljud

HK ångrar inte att hon kastade kulan, då det var något hon hade planerat redan innan hon flög till Mexiko för inspelningarna på hotellet.

– Grejen är den att jag åkte dit för att kasta kulan och jag hade svikit mig själv väldigt mycket om jag inte hade gjort det. Men att se en människa sårad är jättejobbigt så klart. Fast jag vet också att Jesper hade gjort det själv. Klart att jag har lite dålig samvete men jag vet att Jesper är en människa som kan ta det, säger hon.

❤️ ❤️ ❤️

Paradise hotel finalfest 2019

Kärleken flödade både framför kameran, men det hettade till desto mer när kamerorna stängdes av.

 

Paradise hotel vinnare fest 2019

Deltagarna skålade i bubbel direkt efter att vinnaren korats.

Tittarna fick efteråt se en Jesper i tårar. När de andra glatt firade i champagne och tittade på fyrverkerierna stod han istället tyst vid sidan av. De andra deltagarna bad honom fira för HK:s skull, vilket endast gjorde honom irriterad.

– Jag kände mig tom i kroppen. Jag hade velat ha ett annorlunda slut på sagan. När Rebecca (Stella, programledare för Paradise hotel, reds. anm.) började ställa massa frågor så kom känslorna fram och jag blev ledsen. Jag var inte besviken men jag var bara mållös, det kändes tomt i kroppen, säger Jesper.

Tidigare under säsongen har tittarna fått se deltagarna festa vilt och överallt. Men just finalfesten fick tittarna inte följa med på. Jesper och HK berättar att kamerorna på hotellet fortfarande ser vad som händer, men att det inte spelas in något.

– Det är mest av säkerhetsskäl, säger HK.

❤️ ❤️ ❤️

”Det blev en sexorgie”

När kamerorna inte längre spelar in passar deltagarna på att göra allt de inte velat göra i tv under säsongen.

– Så mycket fest blev det faktiskt inte. Det blev en sexorgie istället. Alla låste in sig på rummen och hade sex överallt, berättar Jesper.

Vilka som låg med vilka vill ingen av dem avslöja, men de berättar att de båda fick till det den natten.

– Jag fick en avsugning. Jag nämner inga namn av respekt mot henne. Men HK fick ett skott i råttan så att säga. Det gick bättre för henne. Men shit vad de andra maxade varandra, säger Jesper.

Intrigerna efter Paradise hotel 2019

– Ja då passade alla på som fan, instämmer Hannah Klosterman.

Efter inspelningarna har intrigerna mellan deltagarna fortsatt. Det har varit triangeldraman, fester, hångel och kärlek. Några har blivit bättre vänner när de väl kom tillbaka till Sverige, och några har gått skilda vägar.

Trots att Hannah Klosterman kastade kulan och svek Jesper är de idag goda vänner.

– Jag ser det fortfarande som att det gäller att kunna skilja på spel och vänskap. HK är en av de tjejer jag har bäst kontakt med efteråt. Så vi är vänner, säger Jesper.

LÄS MER: Rebecca Stella ryter ifrån efter upptäckta fusket i Paradise hotel

LÄS MER: Så mycket tjänar ALLA deltagare i Paradise hotel 2019

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!