Netflix nya serie Sex/Life – här är alla skådespelare i rollistan

Sex/Life

Den nya Netflix-serien Sex/Life har blivit riktigt populär. Men vilka är egentligen de där skådisarna som gör så intima scener? Hänt reder ut.

Den nya serien Sex/Life på Netflix har blivit omtalad för sina heta sexscener. Kemin mellan skådisarna går rakt genom skärmen och man kan nästan ta på passionen de har för varandra.

Faktum är att kemin inte bara fanns i serien, utan även i verkligheten! Skådisarna Sarah Shahi och Adam Demos har nämligen stolt visat upp sin kärleksrelation för världen efter inspelningarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sarah Shahi spelar rollen som Billie Connelly

Sarah Shahi, 41, spelar huvudrollen som Billie. Hon lever i en barnfamiljsvardag och plötsligt krockar hennes sexiga förflutna. Hennes spännande ex dyker nämligen upp i hennes liv igen och allt ställs på tvären.

Genom åren har man kunnat se Sara i bland annat tv-serierna The L Word och Fairy Legal, där hon hade huvudrollerna.

Sarah kommer från Texas och är skådespelerska, modell och cheerleader. Hon har rötter från Iran och Spanien men är uppvuxen i USA. Tillsammans med ex-maken Steve Howey har hon barnen Violet, Knox och William.

Idag har hon ett förhållande med skådespelaren Adam Demos, 36. Paret blev tillsammans efter inspelningarna av serien.

Adam Demos spelar rollen som Brad Simon

Adam Demos spelar rollen som det snygga och sexiga exet som dyker upp i Billies liv.

Adam är en australisk skådespelare från staden Wollongong. Han är mest känd för sin roll som Jake Taylor i Netflix-filmen Falling Inn Love, han har även spelat August Walker i den amerikanska tv-serien Unreal och nu spelar han alltså rollen som Brad i Netflix-serien Sex/Life.

Adam har inga barn och utav hans sociala medier att döma verkar han ha ett stort intresse för golf. Där delar han också gärna med sig av livet med flickvännen Sarah.

Mike Vogel spelar rollen som Cooper Connelly

Mike Vogel, 41, spelar rollen som Billies make i serien Sex/Life. Utåt sett ser de ut att vara det perfekta paret som lever ett lyckligt familjeliv. Men när det kommer till kärlekslivet och sexet så är det desto sämre. Cooper vill hellre se fotboll och andra sporter på tv istället för att ha sex med sin hustru.

Mike har gjort en hel del roller tidigare i hans karriär. Bland annat har han medverkat i filmer som The Texas Chainsaw Massacre, Systrar i jeans, Grind, Ryktet går och Poseidon.

Sedan 18 år tillbaka är Mike gift med hustrun Courtney Vogel, 43. Courtney har tidigare varit fotomodell och tillsammans har de barnen Cassy, Charlee och Gabriel.

Sex/Life
Foto: Netflix

Margaret Odette spelar rollen som Sasha Snow

Margaret Odette spelar rollen som Sasha Snow i Sex/Life. Sasha är bästa vän med Billie och hon lever ett fartfyllt liv som präglas av fest. Hon och Billie har många minnen från tiden innan Billie skaffade man och familj.

Man kan känna igen Margaret från filmer som Boogie och Sleeping with other people.

Av Margarets sociala medier att döma verkar hon tycka om att umgås med vänner och sin mamma. Hon verkar inte ha några barn och hon verkar inte heller ha någon pojkvän. Eller så vill hon bara inte dela med sig för mycket av sitt privatliv. Enligt en källa som gjort research ska hon dock i skrivande stund vara singel.

SexLife
Foto: Netflix

Amber Goldfarb spelar rollen som Trina

Amber Goldfarb, 28, spelar rollen som Trina. Trina är granne med Billie och Cooper och gift med Coopers bästa kompis Devon. I serien kan man se att Billie och Trina kommer varandra nära eftersom de bor grannar och de har barn i samma ålder. De går även i samma mamma-grupp.

Amber kommer från Montreal i Kanada och hon har synts till i många olika sammanhang. Hon är känd och prisad för sina insatser i både fransk som såväl engelsk tv.

Sedan drygt fyra år tillbaka är Amber gift med maken Jess Danoun. Då hade de varit ett par i flera år. Amber lägger ofta upp bilder med sin make på hennes Instagram och kärleken ser ut att sprudla mellan paret.

Ambers familj består av hennes två syskon och hennes mamma. Dessvärre har hennes pappa gått bort, det var flera år sedan.

Jonathan Sadowski spelar rollen som Devon

Jonathan Sadowski, 41, spelar rollen som Coopers bästavän Devon. De bor grannar och han är gift med Trina. De alla fyra har en nära relation till varandra och de umgås gärna alla fyra tillsammans.

Jonathan är en amerikansk skådespelare och han är mest känd för sina roller i filmerna She's the man, Live free or die hard, skräckfilmen Friday 13th och komedin The goods live hard sell hard.

Jonathan är inte gift än, men han är lyckligt förlovad med hans blivande fru Melissa Lynn. Melissa är en professionell stylist och grundare av Passionate Thrifter.

Li Jun Li spelar rollen som Francesca

Li Jun Li, 38, spelar rollen som Francesca. Coopers chef som han har en allt annat än professionell relation till. Känslorna mellan dem växer och hur det till sist slutar är oklart.

Li Jun Li föddes i Shanghai, i Kina. Hon flyttade sedan till Bogotá i Colombia för att plugga spanska. Efter det landade hon till slut i att bo i New york. Där utbildade hon sig inom musik och konst och hon tog även en kurs i dans. Hon är också en hängiven djurrättsaktivist.

Hon har en imponerande skådespearkarriär och har setts till i filmer som Blue Bloods, Damages, The Following, Cédric Klapisch’s Chinese Puzzle och Mistress.

Li vill hålla sitt kärleksliv privat och all information om hennes partner är fortfarande okänd. I skrivande stund vet ingen om hon är gift, om hon dejtar någon eller om hon har några barn.

Av hennes sociala medier att döma så verkar hon gilla att resa och upptäcka världen. Hon verkar även jobba lite extra som modell.

Sex/Life går att streama på Netflix.

LÄS OCKSÅ: VÄNDNINGEN Lars visar familjelyckan – efter tuffa tiden med Junior

LÄS OCKSÅ: AVSLÖJANDET Elena Belles nya ord om ingreppen

FOTO: TT

SENASTE NYTT!