LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sean Banans dramatiska bröllopsplan med kärleken

28 aug, 2017 
Kärleken spirar mellan Sina Samadi, mer känd under artistnamnet ”Sean Banan”, och flickvännen Kika Backman. Än bor paret på skilda adresser, men nog finns det förhoppningar om ett bröllop. Och inte ett ”vanligt” sådant.
Annons

Artisten Sina ”Sean Banan” Samadi, 32, och flickvännen Kika Backman, 35, har träffats i tre år. Men än har de inte tagit steget till att dela adress och slå sig till ro tillsammans. Fast nog finns förhoppningar på att ta relationen vidare, även om det inte går i raketfart.

– Jag har tänkt att jag någon gång ska gifta mig. Men min älskling här är en hårdhudad iskall kvinna, som säger att ”va fan, gifta sig? Vi tar det som det kommer”. Hon är mer killen i den här relationen, berättar Sina för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men det finns ju andra saker som man kan lägga pengar på, tillägger Kika kort där efter.

Än sitter det inga ringar på deras fingrar, men när det väl blir ett bröllop kommer det inte att bli ett vanligt hederligt bröllop i en kyrka med en klassisk bröllopsfest, det gör han klart för oss.

– Jag vill minnas den dagen för alltid. Det kommer inte bli ett Laila Bagge-bröllop där jag bjuder in hela Stockholm, och till och med får toalettpappret som spons. Jag älskar Laila hon är bäst, men ett sånt bröllop vill jag inte ha, säger Sina och fortsätter:

Annons

– Vi ska viga oss i luften när vi hoppar bungyjump. Eller, vi ska göra någonting konstigt. Kanske i ett spökhus med en zombie som viger oss?

Men viktigast av allt egentligen inte ett bröllop, det viktigaste är att de båda är lyckliga.

– Äktenskap för mig är bara en jäkla massa papper och en dyr jävla ring. Har du sett hennes väska? Vet du vad den kostade?, skämtar Sina.

Foto: IBL

Annons