LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Familjen Annorlunda Madde: "Sean Banan förlöste mina tvillingar”

17 nov, 2016 
AvOla Lagerström
Madeleine Ilmrud från "Familjen Annorlunda" berättar om kaoset med nio barn och i mars kommer tian.
Annons

Hej Madeleine! Vad är det tokigaste som hänt under en tv-inspelning av ”Familjen Annorlunda”?

– Gud, det har hänt så mycket! När man spelar in en sådan här realityserie så blir det väldigt spontant, ärligt och direkt. Glömmer aldrig då jag skulle ut och äta med en väninna och pappa Micke skulle vara hemma med alla barnen själv. Han skulle duscha alla småbarn samtidigt. Egentligen är det inget man gör, men produktionen ville få fram ett slags kaos. Och kaos blev det! Barnen föll omkull på grund av allt schampo och Micke fick panik och ballade ur på filmteamet. Plötsligt fick jag ett sms där det stod: ”Nu får du fan komma hem, jag vill inte spela in tv”. Några minuter senare rusade producenten in på restaurangen och skrek: ”Du måste komma hem fort, Micke håller på att kasta ut oss!”

Hur kommer det sig att du skaffat nio barn?

– Det har bara blivit så. Det är inget planerat. Jag är ingen bullmorsa. Jag är typ tvärtom, egentligen. Att jag har nio barn känns egentligen helt galet – på riktigt. Men det har funkat bra…

Annons

Är dina blöjmonster, förlåt jag menar sötnosar, ovanligt lätta att ha att göra med?

– (Skratt). Jag är partisk i frågan, men en sak kan jag säga och det är att tvillingarna INTE är lätt att tas med. Micke brukar säga: ”De blev utkastade från helvetet och hamnade hemma hos oss!” De är så jävla busiga!

Vilken förlossning har varit mest dramatisk?

– Tvillingarnas. Charlie och Colin låg i säte-säte vilket är ganska ovanligt. När Charlie hade kommit ut avtog alla värkar. Colin snurrade omkring i magen men plötsligt försvann hjärtljuden på varpå läkaren beslutade sig för att göra en handrotation. Det är en väldigt handgriplig insats. Det tokiga i sammanhanget var att förlossningsläkaren var otroligt lik Sean Banan. Han var väldigt ung, hade träskor med ankor på och världens största piercing i tungan. När han kom in i rummet och presenterade sig, sa jag: ”Skämtar du, ska Sean Banan förlösa mina tvillingar?” Jag var jättehög på lustgas och Micke höll på att skämmas ihjäl. ”Nu kan vi inte vänta längre”, sa läkaren och körde in hela armen i mig. ”Vad fan håller du på med?” skrek jag. Sedan slet han ut Colin. Dramatiskt men han räddade Colins liv.

Annons

Hur många liter mjölk går det åt i veckan?

– 25, ungefär.

Händer det ofta att kassabiträdet på ICA tar akut kafferast när du kommer dragande på ett berg av varor?

– Nej, däremot brukar personerna bakom mig välja en annan kassa.

Känns det som att du bor vid spisen?

– Nej, det gör det inte. Jag har en kock: Micke. Han lagar maten. Och som tur är har jag en tonåring som gillar att stå i köket. Jag är tacksam för det.

Har du en Hubot-robot som städar?

– Nej, men jag önskar att jag hade en.

Vilka fördomar har folk om dig?

– Jag tycker om inredning och är väldigt mån om mitt hem, men många har fått för sig att vi har det skitstökigt hemma bara för att vi har så många barn. Sedan tror många att jag identifierar hela mitt liv med att vara mamma. Det stämmer inte heller. Även om jag blev mamma tidigt så har jag alltid varit mån om att träna och att umgås med polare.

Annons

Vad gör du mer när du inte krystar på förlossningsbordet?

– Då dricker jag ett glas vin, bloggar och leker i lekparken.

I mars blir du tiobarnsmamma! Ska du kastrera Micke snart?

– Ja, det är mycket möjligt. Eller så kanske jag kastrerar mig själv, (skratt).

Hur gick det till när Micke kom in i ditt liv 2006?

– Han var faktiskt min chef. Min snuskiga chef, höll jag på att säga! Han anställde mig, sedan raggade han upp mig. Jag gick igång på att han hade en snygg Jean Connery-röst. Jag minns att jag tyckte om att prata i telefon med honom. Det var så jag föll för honom.

Till sist Madeleine, vad skulle du välja: göra Micke sotis genom att flirta vilt med Leif GW Persson, köra skoter med förbundna ögon och dundra rakt in i Kikki Danielssons vardagsrum eller göra inbrott på Haga slott och stjäla prins Daniels gamla kepsar?

Annons

– (Skratt). Det första har jag provat och det var inte så kul, så det får nog bli inbrottet på Haga slott. Sedan springer jag därifrån med ett leende!

Namn: Madeleine Ilmrud

Ålder: 34

Stjärntecken: Kräfta

Familj: Maken Micke, 38, barnen Emmylou, 2, Tuva-Li, 4, tvillingarna Charlie och Colin, 6, Adam, 8, Engla-Freja, 9, William, 12, Oliver, 17, och Victor, 19

Bor: Motala i Östergötland

God egenskap: Impulsiv

Dålig egenskap: Tidsoptimist

Älskar att: Skapa

Hatar att: Tvätta

Kändismerit: ”Skedat” med Anders Timell!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons