LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis lyxsemester med familjen på Maldiverna – bilderna visar

30 okt, 2021 
Johanna Alm
Charlotte Perrelli & Anders Jense
Charlotte Perrelli lever ett liv i lyx och flärd.
Nu spenderar hon sin semester med familjen på Maldiverna.
– Se bilderna från lyxsemestern här!
Annons
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendetBrand logo
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

Charlotte Perrelli lever ett glamoröst liv tillsammans med maken Anders Jensen. Tillsammans äger de nämligen en lyxvilla i Danderyd, stuga i Åre och hus i Marbella. Tillsammans har de två gemensamma barn Alvin och Adrian. De båda har även barn sedan tidigare förhållanden. Anders dottern Izabella och Charlotte sönerna Angelo och Alessio.

Charlotte Perrellis nya modeinsikt

Eftersom schlager-artisten är en stor nöjesprofil så har hon alltid lagt ner mycket tid och energi på sin image, och för många är hon en stor stilikon som klär sig väldigt elegant och propert.

Men sedan en tid tillbaka har Charlotte fått en ny insikt om sin klädstil. På sin blogg berättade hon för sina läsare att hon på senare år har upptäckt hur snyggt det är med långkjol och sneakers, något som hon menar att hon aldrig hade tagit på sig för några år sedan.

”Det här med lång kjol och sneakers…? Alltså vrid tillbaka klockan tio år och jag hade inte satt på mig det under pistolhot. Till kjol eller klänning ska man ha klackar. Så lät det då.”, skrev hon då och fortsatte:

Annons

”Jag tycker fortfarande det är snyggt. Kanske snyggast till och med, MEN idag kan jag tänka mig att ta på mig ett par schyssta sneakers och kjol.”

Charlotte Perrellis lyxsemester med familjen – se bilderna här!

I somras spenderade Charlotte och maken mycket tid i huset i Marbella och nu har paret tillsammans med barnen lämnat kalla Sverige återigen. Denna gången för lyxiga Maldiverna.

På sin Instagram delar Charlotte nu med sig av bilder från semestern med familjen, och det ser minst sagt härligt ut!

”Maldiverna!!! Som vi har saknat dig! Bokade detta för snart ett år sedan då vi blev rekommenderade av vår underbara vän att åka just hit. Vi har varit på Maldiverna flera gånger förut men detta slår allt…….Wow!!!! Nu är det relaxa och familjen som gäller. Magiskt!”, skrev Charlotte på plattformen.

Här är bilderna från lyxsemestern:

FOTO: Charlotte Perrelli/Instagram
Annons
FOTO: Charlotte Perrelli/Instagram
FOTO: Charlotte Perrelli/Instagram
Annons
FOTO: Charlotte Perrelli/Instagram

FOTO: Charlotte Perrelli/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons