LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Schymans ilska mot Roberto efter bröstbilden: "För jävligt"

09 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Gudrun Schyman rasar mot Paolo Roberto – efter att han lagt upp ett skämt om kvinnokroppen på Instagram.
Annons

Programledaren Paolo Roberto, 48, publicerade nyligen en bild på sin Instagram, där det står att “bröst är beviset på att män kan fokusera på två saker samtidigt”. Bilden fick hundratals kommentarer där tv-profilens följare skrattar åt skämtet.

Men en som inte skrattade är Feministiskt initiativs partiledare, Gudrun Schyman, 68. I tv-programmet “Breaking news” med Filip Hammar, 41, och Fredrik Wikingsson, 43, rasar hon mot det sexistiska budskapet.

– Det är sexism. Det är precis vad det är. Det är ju rent ut sagt för jävligt att man lägger ut en sådan grej. Det är ju ännu värre om det är många män som skrattar åt det, säger hon i programmet.

Gudrun Schyman i “Breaking news” på Kanal 5.

Paolo Roberto, å sin sida, står dock fast vid sitt skämt om kvinnokroppar trots den svidande kritiken.

Annons

– Det känns tryggt att ni fokuserar på de viktiga sakerna i världen! Så drunkna inte i er lilla mediedamm Gudrun, Breaking News och Nöjesbladet, säger han i en kommentar till Aftonbladet.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons