LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paolo Roberto hyllar sitt ex Lena: Du är fantastisk

22 dec, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Efter 12 år tillsammans gick Paolo Roberto Lena Arrelöv isär. Att stycka tomten och bli grannar är det bästa de gjort.
Annons

För snart fyra år sedan skilde sig programledaren Paolo Roberto, 47, från hustrun Lena Arrelöv, 43, som han har barnen Enzo, 12, och Elisa, 9, med efter en 12 år lång relation.

– Vi jobbade lite för hårt båda två. Det blev så mycket tjafs att det till slut var för sent att laga relationen, berättade han för tidningen Topphälsa.

När paret sedan styckade tomten och Paolo byggde ett nytt hus, 20 meter från exfrun, tyckte de flesta att han var galen.

– Skilsmässan var något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Men ganska snart beslutade vi oss för att stycka tomten och jag byggde ett hus 20 meter från Lenas. Alla sa att det där kommer aldrig funka… Nu med facit i hand så visade de sig att något som var så jobbigt blev så bra. Jag kan vara en närvarande pappa trots att jag jobbar mycket, jag fick en ny bästa vän och du är ett fantastiskt stöd i allt, skriver han på Instgram.

Ex-paret har dessutom flera bolag tillsammans.

– Jag pratar ofta om att jag har byggt 13 bolag mm men det rätta svaret är att vi har gjort det! Du är de mest kompetente VD jag kan ha, du är en vass styrelseledamot och du en suverän förhandlare. Vi är inne i en tuff period med start av restauranger, förhandlingar och produkt lanseringar och utan dig skulle allt krascha… Så tack Lena för att du ville fortsätta vara en del av mitt liv för det har gjort det så mycket bättre!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons